NAHKAROTSIKELIT

26 huhtikuun, 2017

Ei tuolla kyllä ihan vielä(kään) ole nahkarotsikelit, sillä näitä kuvia ottaessamme taivaalta alkoi sataa rakeita, mutta pakkohan tuo lempparirotsi oli valjastaa tällä viikolla vihdoinkin käyttöön. En myöskään taas ymmärrä, että millä todennäköisyydellä alkaa sataa rakeita juuri tämän parin minuutin kuvaussessiomme aikana, kun koko päivän on muuten ollut kaunis aurinkoinen sää. Mulla on oikeesti maailman surkein tuuri, mitä tulee valokuvaamiseen. Onneksi raekuuro oli ohi nopeasti ja saatiin kuvat purkkiin.

Mulla on ollut tähän mennessä jotenkin tosi hektisen tuntuinen viikko ja sama meininki jatkuu varmasti viikonloppuun saakka – superpaljon kaikkea hommaa ja hoidettavia asioita. Viikonloppuna pääsee onneksi rentoutumaan ja sunnuntaina juhlitaan sitten vappua täällä meidän kotona isolla kaveri porukalla. Kivaa kuitenkin saada ennen sitä viettää rento lauantaivapaa pitkän viikon jälkeen!

Tältä näytti tämän päivän asu

nahkatakki second hand // neule Gina Tricot // farkut Monki // laukku 3.1 Phillip Lim // kengät Adidas

Loppuillan suunnitelmiin kuuluu sohvalla makoilu ja rästiin jääneiden sarjojen läpikäyminen – parasta!

– Janni

No Comments

Leave a Reply