LUNTA HUHTIKUUN LOPUSSA

29 huhtikuun, 2017

Ylihuomenna starttaa jo toukokuu ja ulkona tupruttaa lunta taivaan täydeltä, mutta ei voi mitään. Onneksi huominen vappuaatto saa kaikesta huolimatta suunpielet kohoamaan, sillä edessä on varmasti superhauska päivä. Saadaan tänne meille iso jengi kavereita kylään ja suurinosa jää meille vielä yöksi. Illaksi luvassa on hyvää ruokaa, saunomista ja kaikkea muuta hauskaa ohjelmaa. Tänään käytiin jo kaupassa ostamassa kaikkea valmiiksi huomista varten ja kohta täytyisi jaksaa vähän siivota- Can’t wait for tomorrow!!

Jos tuo sää ei ole onnistunut latistamaan mieltä, niin pukeutumisinpiksen se on kyllä hetkellisesti vienyt. Tänään mentiin kuvissa näkyvällä superrennolla setillä

takki Levi’s similar here // huppari VANS // trikoot Bik Bok // kengät Adidas here

Millaisia vappusuunnitelmia teillä on?

– Janni

No Comments

Leave a Reply