VAPPU 2017

2 toukokuun, 2017

Vappu oli I-HA-NA!

Vietettiin vappuaattona iltaa ystävien kesken täällä meillä Porvoossa ja suurin osa jengistä jäikin meille yöksi. Meillä oli illan aikana superhyvien herkkujen sekä saunomisen lisäksi myös kaikkia huikeita ohjelmanumeroita, joiden aikana sai kyllä nauraa vedet silmissä useaan otteeseen. Istuttiin ruokapöydän ääressä useamman tunnin ajan ja oli huippua nähdä tällä isolla porukalla pitkästä aikaa. Vappupäivänä saatiin herätä ihan uskomattoman ihanaan kevätsäähän ja valmistelimme porukalla tajuttoman herkullisen vappubrunssin. Syötiin herkkuja pihalla auringossa pitkän kaavan mukaan ja fiilisteltiin ihanaa säätä monta tuntia. Oli parasta vaan ottaa rennosti, kuunnella musiikkia, siemailla mimosia ja makailla auringossa hyvässä seurassa. Meidän takapihalle ei osunut tuuli ollenkaan ja tuntui oikeasti melkein kesälle!

Toivottavasti teilläkin oli hauska vappu!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Pinja 3 toukokuun, 2017 at 8:40 am

    Vitsi kuulostaa ja näyttää niin kivalta! <3

    • Reply Janni 3 toukokuun, 2017 at 6:56 pm

      oli kyllä superkivaa!!<3

    Leave a Reply