SUMMER IN THE CITY

6 toukokuun, 2017

Huh mikä viikko takana! Ei ole paljoa ollut tekemisen puutetta, mutta onneksi tuo ihana auringonpaiste ja keväinen sää auttavat jaksamaan. Olin sopinut vielä kaiken kukkuraksi eiliselle viini-illan muutaman kaverin kanssa tänne meille ja täytyy myöntää, että pelkäsin oman jaksamiseni puolesta aika paljon. Hyvin se ilta kuitenkin sujui ja meillä oli ihan älyttömän hauskaa. Tänään väsymys on painanut sitten sitäkin enemmän, mutta onneksi on saanut ottaa vaan rennosti. Olen loikoillut koko päivän pihalla auringossa, katsonut sarjoja ja syönyt eiliseltä jääneitä herkkuja. On ollut niin ihanaa tuntea auringon lämpö iholla ja sainpa tänään jo kesän ensimmäiset rusketusrajatkin terassilla loikoillessa. Toivottavasti tämä lämpö jatkuisi, vaikka ennusteet vaikuttavat heikoilta….

Huomisen projektina mulla olisi kuvata iso kasa vaatteita myyntiä varten. Tulen laittamaan ne pian myyntiin Zadaa -mobiiliapplikaatioon ja infoan siitä vielä tarkemmin alkuviikosta. Myyntiin tulee ainakin paljon vaatteita ja joitakin kenkiä – stay tuned!

Toivottavasti sieläkin on päästy nauttimaan auringosta!

– Janni

2 Comments

  • Reply Ss 7 toukokuun, 2017 at 8:43 am

    Mistä toi paita on? Siis aivan ihana!

    • Reply Janni 7 toukokuun, 2017 at 4:18 pm

      Gina Tricot 🙂 Aika vanha tosin jo valitettavasti! :/

    Leave a Reply