VAATTEITA MYYNNISSÄ

9 toukokuun, 2017


Kaupallinen yhteistyö: Zadaa

Nykyään on monia tapoja myydä käytettyä muotia netin kautta, mutta yksi niistä on mielestäni ehdottomasti ylitse muiden – Zadaa! Kyseessä on mobiilissa toimiva kirpputori, joka pesee yksinkertaisuudellaan ja luotettavuudellaan muun muassa kaikki Facebook -kirppikset 100 – 0. Zadaassa ei ole tolkuttoman pitkiä sääntölistoja ja siellä ei tarvitse opetella Facebook -kirppiksille typillistä koodikieltä (yv, av, yp, jono ja mitän näitä nyt on). Zadaassa sekä myyminen, että ostaminen on tehty todella yksinkertaiseksi ja mobiilisovellus on äärimmäisen helppokäyttöinen!

Voit kirjautua Zadaahan Facebook -tunnuksillasi ja luoda sitä kautta itsellesi profiilin. Alussa sinulta kysytään muutamia tietoja itsestäsi, jotta sovellus osaa tietojen tallennuksen jälkeen suositella juuri sinulle sopivia tuotteita. Zadaan päätarkoitus onkin luoda käyttäjien antamien tietojen perusteella samankokoisia ja -henkisiä vaatekaksosia, jotka voivat näin yhdistää vaatekaappinsa. Zadaassa kaikki toimenpiteet vaatteen kuvaamisesta maksusuoritukseen sekä toimitukseen asti tehdään helposti puhelimella. Voit selata tuotteita randomisti tai käyttää apunasi erilaisia filttereitä, jos etsit jotain tiettyä!

Zadaassa on muutama viikko sitten lanseerattu uusi Discover -osio, jossa nostetaan esille viikottain uusi tyylivaikuttaja, joka avaa oman putiikkinsa Zadaahan viikon ajaksi. Discover -osion löydät applikaation alalaidassa olevien painikkeiden kautta silmä -symbolin takaa. Sovelluksessa on nähty jo muun muassa Kiran, Alexan sekä Liisan shopit ja nyt sain itse kunnian olla tämän viikon vaikuttaja – WAU! Latasin sovellukseen ison kasan vaatteita myyntiin ja lisääkin saattaa vielä olla tulossa. Tämä yhteistyö tuli ihan valtavan hyvään saumaan, sillä turhista vaatteista eroon hankkiutuminen on ollut to do -listallani jo pienen ikuisuuden. Olen missanut muutamat viimeiset blogikirppiksetkin, mutta nyt vihdoin sain laitettua vaatteita ja kenkiä myyntiin!

Täältä voit lukea Zadaa -yhteistyötä varten tehdyn pienen haastattelun meikäläisestä!

Myyminen Zadaassa on helppoa ja tapahtuu seuraavalla tavalla:

1. Aloita myytävän tuotteen lisääminen painamalla sovelluksen alalaidassa olevaa kamera -painiketta. Näin pääset kuvaamaan tuotteen tai vaihtoehtoisesti lisäämään aikaisemmin ottamasi myyntikuvat puhelimen galleriasta. Eteenpäin päästäksesi sinun tulee lisätä myytävästä tuotteesta vähintään kaksi kuvaa.

2. Kuvien lisäämisen jälkeen sovellus pyytää sinulta tietoja myytävästä tuotteesta: hinta, koko merkki, tuotekuvaus ym…

3. Voit valita myytävälle tuotteellesi noudon itse määrittämästäsi paikasta tai käyttää Zadaa Packagea, joka on Suomen halvin ja omasta mielestäni myös helpoin pakettipalvelu.

4. Kun tuote on valmis, se ilmestyy julkaisun jälkeen välittömästi muiden käyttäjien feedeihin. Kiinnostuneet voivat alkaa tallentaa tuotettasi mahdollista ostoa varten painamalla tuotteen yläkulmassa olevaa sydäntä. Näin he pysyvät kärryillä itseään kiinnostavista tuotteista ja saavat tiedon, jos vaikkapa päätät alentaa myytävän tuotteesi hintaa.

5. Saat Zadaalta ilmoituksen sekä sähköpostin heti, kun joku ostaa tuotteen ja sovellukseen aukeaa yksityinen chatti sinun sekä ostajan välille. Ilmoituksen yhteydessä saat koodin, jonka tarvitset tuotteen lähettämistä varten. Pakkaa tuote pussiin tai laatikkoon ja toimita se koodin kera joihin Matkahuollon 1800:sta toimipisteestä (palvelu ehdottaa sinulle lähintä). Koodin avulla virkailija löytää ostajan yhteystiedot ja paketti lähtee matkaan!

Helppouden ja nopeuden lisäksi kaupantekeminen on Zadaassa myös turvallista, sillä Zadaa Protection turvaa jokaisen kaupan 100% ostoturvalla. Ostaja maksaa kortilla tuotteen Zadaalle, joka pidättää maksua itsellään niin kauan, kunnes tuote on toimitettu ostajalle. Vasta tämän jälkeen Zadaa tilittää maksusuorituksen myyjän tilille. Zadaa korvaa ostajalle vahingon myös siinä tilanteessa, jos tuote ei vastaa ilmoitusta tai paljastuu esimerkiksi feikiksi!

Zadaa on ilmainen ja sen voi ladata iPhoneen appstoresta (klik!) ja Androidiin Google Play -kaupasta (klik!)

Meikäläisen putiikin löytää tosiaan tuota alareunan silmä -ikonia painamalla ja sen jälkeen banneria klikkaamalla pääsette selaamaan tuotteita. Myynnissä on tosiaan iso määrä vaatteita sekä muutamia kenkiä. Käykää ihmeessä tsekkaamassa ja tutustukaa sovellukseen, jos ette ole sitä jo tehneet. Itse arvostan erityisesti myydyn tuotteen lähettämisen vaivattomuutta. Vihaan sitä normaalia postirumbaa ja osoitteiden kanssa sähläystä, mutta Zadaan kautta myymällä sen vaiheen voi onneksi skipata kokonaan. Tuotteen voi pakata vaikka muovikassiin ja toimittaa Matkahuollon toimipisteeseen pelkän koodin kera – iisiä!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply JanikaL 18 toukokuun, 2017 at 9:24 am

    Kiitos Janni paidasta, jonka tilasin sinulta Zadaan kautta. Oli todella hyvä! 🙂

    • Reply Janni 18 toukokuun, 2017 at 9:50 pm

      Mahtavaa kuulla!! Kiitos kaupoista!

    Leave a Reply