ASUKUVIA HUHTIKUULTA

12 toukokuun, 2017

Tämän viikon hauskimpien juttujen joukkoon menee ehdottomasti Pekka Poudan repeily tv-uutisissa säätiedoituksen aikana – niiiin paras! Täytyy varmaan ottaa itsekin oppia hänen asenteestaan, koska oikeassahan Pekka on, sillä ”eihän näille säille voi muuta kuin nauraa”. Kohta alkaa koululaisten kesälomat ja lunta senkun tupruttaa taivaalta vähän väliä. Eilen aamulla töihin ajellessa sain oikein  ihailla valkoista talvimaisemaa – ei hemmetti. Työmatka sujui siitä huolimatta paaaaljon paremmin kuin toissapäivänä, jolloin mun auto meinasi hyytyä kesken matkan ja jouduin kurvaamaan suoraa päätä korjaamolle. Ei auttanut kuin lähteä bussilla töihin ja toivota parasta, ettei autossa olisi mitään sen suurempaa vialla. Melko pienellä onneksi selvittiin, mutta on tää on kyllä ollut oikea epäonnen viikko. Toivottavasti onni kääntyy nyt loppuviikkoa kohden, sillä viikonlopuksi on kaikkea ihanaa ohjelmaa luvassa!

Tässä olisi perinteinen asukooste menneeltä huhtikuulta:

Löytyykö näistä suosikkia?

Aurinkoista perjantaita ja koko viikonloppua kaikille!

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marjut 12 toukokuun, 2017 at 8:37 am

  Haha, pekka on paras. Niin symppis 😊
  Mulla kolahtaa eniten 2 & 7. Saataisiimpa seuraavan kuun kuviin sitä ystäväämme arskaakin jo vihdoin mukaan!

  • Reply Janni 12 toukokuun, 2017 at 12:32 pm

   No sanos muuta!! Aurinkoa todellakin toivotaan ja LÄMPÖÄ!!:)

 • Reply Pinja 12 toukokuun, 2017 at 11:37 am

  Kolmonen on superkiva!! <3

  • Reply Janni 12 toukokuun, 2017 at 12:31 pm

   Kiiiitos! Tykkäsin itsekin tosta rennosta asusta! 🙂

 • Reply Mimmu 15 toukokuun, 2017 at 8:54 am

  Tykkään numeroista 1 ja 3 🙂

  • Reply Janni 15 toukokuun, 2017 at 4:09 pm

   Voi kiiitos! 🙂

  Leave a Reply