RENTO PERJANTAIMEININKI

12 toukokuun, 2017

Luojalle kiitos siitä, että meidän toimistolle on välillä enemmän kuin ok mennä trikoissa ja rennossa vaatetuksessa – etenkin perjantaisin. Sain viime yönä kiusakseni kipeän kurkun ja tukkoisen olon, joiden ansiota fiilis oli aamulla kaikkea muuta kuin fresh. En kuitenkaan tuntenut itseäni niin kipeäksi, että olisi täytynyt jäädä kotiin. Rento perjantailookki siis päälle, hiukset nutturalle ja menoksi!

Kurkkukipu juontaa juurensa varmaan liian vähissä vaatteissa hyppelystä viime päivien talvisen kylmässä säässä. Tosin ympärilläni olevista ihmisistä jokatoinen on ollut lähiaikoina flunssassa, joten toisaalta olen voinut hyvinkin saada myös tartunnan joltakin. Toivottavasti tämä ei nyt tästä pahene – fingers crossed!

nahkarotsi Second Hand // huppari VANS // trikoot Björn Borg // kengät Adidas

Huomenna aamulla me suunnataan kohti Tallinnaa!

– Janni

1 Comment

  • Reply Eeva 12 toukokuun, 2017 at 7:33 pm

    Moi, onko sulla vinkata hyvää hotellia Barcelonasta? 🙂

  • Leave a Reply