ÄITIENPÄIVÄ VEI KOTKAAN

14 toukokuun, 2017

Olipa kiva käydä tänään pitkästä aikaa kotikaupungissani Kotkassa! Viimeisen vuoden aikana on tullut käytyä siellä harmittavan vähän ja haluaisin ehdottomasti nyt tulevana kesänä viettää siellä edes hieman enemmän aikaa. Syy vähäisille visiiteille on varmasti ainakin osittain se, että Porvooseen muuton jälkeen perheeni on käynyt enemmän meillä. Ennen me matkustimme aina Kotkaan, mutta nykyään nähdään perheen kanssa useasti myös täällä Porvoon päässä. Kivaa toki sekin, mutta jostain syystä mulla on viime aikoina ollut sellainen fiilis, että olisi kiva käydä Kotkassa taas vähän useammin. Kotka on nimittäin ihan superkaunis kesäisin ja tietty siellä asuu mun koko perhe sekä paljon ystäviä. Tänään tie vei sinne äitienpäivän merkeissä ♥

takki Adidas // t-paita VANS // farkut Monki // aurinkolasit VANS // kengät VANS

PS. Oon muuten pitkästä aikaa fiilistellyt taas laajakulmallalinssillä otettuja kuvia. Sillä on tullut pitkään kuvattua lähinnä vain sisustusjuttuja, mutta nyt siitä on saanut taas kivaa vaihtelua myös asukuviin – me likes!

– Janni

4 Comments

 • Reply S 15 toukokuun, 2017 at 7:12 am

  Mikä noiden farkkujen malli mahtaa olla?:> super hyvännäköiset!

  • Reply Janni 15 toukokuun, 2017 at 4:08 pm

   Kimono 🙂 Kiitos!

 • Reply Lila 15 toukokuun, 2017 at 8:31 am

  Onko tuo takki mistä ostettu? Tuo on juuri sellainen mitä olen etsinyt 😍

  • Reply Janni 15 toukokuun, 2017 at 4:09 pm

   Saatu Addulta viime keväänä :/ Eli tuskin enää saatavilla valitettavasti!

  Leave a Reply