KATTOTERASSILLA

16 toukokuun, 2017

Lauantaisen Tallinnan reissun jälkeen jäätiin vielä yöksi Helsinkiin ja valkkasimme majapaikaksemme länsisataman kupeessa sijaitsevan Clarionin. Hotelli oli mulle tuttu jo entuudestaan, sillä olin yöpynyt siellä aikaisemmin ja siksi tiesinkin sen olevan nappivalinta. Olimme molemmat flunssaisina ja pitkän Tallinnassa vietetyn päivän jälkeen sen verran väsyneitä, että yksien skybarissa nautittujen drinkkien jälkeen olimme ihan valmista kauraa nukkumaan. Aamulla meidän oli tarkoitus käydä pulahtamssa Clarionin kattoterassin uima-altaalla, mutta jo muutenkin vilustuneena se ei enää tuntunutkaan niin hyvältä idealta. Tyydyttiin vain pikaisesti ihailemaan maisemia ja nappaamaan muutamat kuvat terassilta. Päästiin nauttimaan vielä superhyvä hotelliaamiainen ennen kuin lähdimme sitten äitienpäivän viettoon Kotkaan!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emmy 17 toukokuun, 2017 at 5:48 pm

  Ah! Ihanan näköstä! Mun blogista löytys haaste postaus ja olis super kiva lukea myös sum vastaukset noihin! Tykkäsin siitä edellisestäkin haaste postauksesta kovasti 🙂
  -e

  • Reply Janni 18 toukokuun, 2017 at 9:50 pm

   Jee kiva kuulla!! 🙂 Meen heti tsekkaa!

 • Reply jenni 18 toukokuun, 2017 at 8:23 pm

  Pakko päästä joku päivä tähän hotelliin, on näyttänyt kaikissa kuvissa niin kivalta! Mistä tuo paita on? 🙂

  • Reply Janni 18 toukokuun, 2017 at 9:49 pm

   Joo toi on superkiva hotelli, eikä edes pahan hintainen! 🙂 Paita on Mangosta!

  Leave a Reply