ENSIMMÄINEN KESÄASU

20 toukokuun, 2017

Blogissa on ollut hiljaista taas muutaman päivän ajan. Mulla oli tarkoitus eilen töistä kotiin tultuani avata läppäri ja rustata loppuun pari luonnoksissa ollutta postauksen alkua, mutta eihän siitä suunnitelmasta tullut yhtikäs mitään. Töistä kotiin ajellessa auton lämpömittari kipusi hellerajan yli ja kotiin saavuttuani ei sisällä koneella istuminen kuulunut ensimmäisiin intresseihini. Ensitöikseni vaihdoin kotona kevyempiin vaatteisiin ja ryntäsin pihalle. Virittelin terassin kuntoon ja avasin kylmän siiderin – täydellistä. Kesä on parasta, mitä ihminen voi toivoa!

Loikoilin pihalla hyvän tovin, kunnes lähdimme käymään pikaisesti  asioilla. Takaisin kotiin päin ajellessamme huomasimme Porvoon jokirannan terassien auenneen ja päätettiin kurvata siellä käymään. Kaikki paikat olivat tupaten täynnä iloisia ihmisiä ja eihän siinä auringossa istuskellessa voinut itsekään olla fiilistelemättä. Kotona rupesin illalla vielä terassin pesuhommiin ja Joonas grillasi meille sapuskaa. Sanomattakin siis selvää, että ne aikaisemmin mainitut postaukset pysyivät koko illan visusti siellä luonnoksissa ja tässä olisi niiden sijaan tämän vuoden ensimmäistä kesäasua!

 

paita Gina Tricot // shortsit H&M // kengät Superga

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply