IHAN KESÄPÄISSÄÄN

21 toukokuun, 2017

Täällä on menty koko viikonloppu niin kesäpäissään, ettei mitään järkeä. On otettu aurinkoa, grillattu, nähty ystäviä, ostettu kesäkukkia ja vilvoteltu auringonlaskun aikaan terassilla saunan jälkeen. Ihana kesäfiilis on kantanut läpi koko viikonlopun ja kohta ajateltiin vielä grillata pihalla pientä iltapalaa. Kesä taitaa olla vihdoinkin täällä!

Ensi viikon suunnitelmana on iskeä lenkkipoluille oikein todenteolla. Olen menossa vajaan kolmen viikon päästä juoksemaan puolimaratonin ja lenkkejä on kertynyt tämän vuoden puolella valehtelematta vain molempien käsien sormilla laskettava määrä. Hieman jännittää tuo tuleva koitos, mutta en missään nimessä rupea tässä kohtaa enää perääntymään. Nyt on vielä aikaa totuttaa jalat lenkkipoluille ja kai sieltä maaliin selvitään vaikka pää kainalossa. Nyt alkaa flunssan rippeetkin olla pikkuhiljaa tiessään, joten eiköhän tästä vielä nousta!

Toivottavasti sielläkin on saatu nauttia ihanasta viikonlopusta!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Laura 22 toukokuun, 2017 at 3:19 pm

    Onks siihe puolikkaaseen enää alle 3vk!!! Faaaa tuun kuolee sinne 😅

  • Leave a Reply