TAKAPIHAN ILTA-AURINGOSSA

26 toukokuun, 2017

Viikonloppu on alkanut ihanissa merkeissä omalla pihalla hengaillen ja grillaillen. Tehtiin ihan mielettömän herkulliset open burgerit grillissä kaikkien lisukkeiden kera ja syötiin ilta-auringossa terassilla. En kyllä tiedä onko open burger oikea nimitys sellaisille sämpylättömille hamppareille, mutta niin me ollaan niitä kutsuttu. Hyvää oli joka tapauksessa ja vedettiin vatsat ihan viimeisen päälle täyteen!

Koko viikonlopulle on luvassa ihanaa ohjelmaa; lauantaina ystäväni järkkäämät kesäkauden avajaispippalot ja sunnuntaina synttäjuhlat Kotkassa. Käytiin jo tänään yhdessä ystäväni kanssa ostamassa pientä rekvisiittaa huomista varten ja olen luvannut auttaa juhlien valmisteluissa huomenna jo päivästä alkaen. Tulee varmasti superhauskat partyt! Täytynee ottaa ilta kuitenkin edes vähän rauhallisemmin, sillä sunnuntaina vuorossa tosiaan olisi sitten ystäväni lapsen 1-vuotissynttärit, joissa haluan olla mukana täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Juhlakalun äiti vääntää myös aina sen verran maittavat tarjottavat, ettei niitä voi missata mistään hinnasta. Ajattelin muuten pukea synttärijuhliin tuon kuvassa näkyvän mekon, joka saapui tällä viikolla Zalandolta!

Napattiin nämä kuvat ilta-auringossa omalla kotipihalla ja näistä tuli mun mielestä itseasiassa tosi kivoja 🙂 aina ei näköjään tarvitse lähteä takapihaa kauemmas kivojen kuvauspaikkojen toivossa. Lucky me!

Mekko // Zalando HERE (in sale)

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua kaikille!

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jenna 26 toukokuun, 2017 at 9:27 pm

  Mikä koko sulla on? 🙂

  • Reply Janni 26 toukokuun, 2017 at 11:47 pm

   10/38 ☺

 • Reply Resus 28 toukokuun, 2017 at 5:50 am

  Ihania kuvia, tykkäään! 🙂

  • Reply Janni 6 kesäkuun, 2017 at 7:42 pm

   Voi kiitos kovasti!! 🙂

 • Reply kmt 31 toukokuun, 2017 at 10:25 pm

  Todella kauniita kuvia! Ja kaunis kukkamekko! 🙂

  • Reply Janni 1 kesäkuun, 2017 at 11:09 pm

   Voi kiiitos 🙂 Mekko on myös oma ehdoton lemppari tällä hetkellä!!

 • Reply ESSI 5 kesäkuun, 2017 at 6:44 pm

  Kylläpä oot ihanan näköinen näissä kuvissa! Tuo mekko sopii sun päälle täydellisesti 😍 WAU!

  • Reply Janni 6 kesäkuun, 2017 at 7:42 pm

   Ihana kiiitos 🙂 Tykkään kyllä itsekin todella paljon tuosta mekosta!

  Leave a Reply