UUSIA VAATTEITA

28 toukokuun, 2017

Nykyään tulee ostettua todella harvoin uusia vaatteita verrattuna entiseen. Jotenkin en vain enää niin helposti innostu kaupoilla ja olen nykyään aika tarkka materiaalien ja muiden kriteerien suhteen. Tämä on suurimmaksi osaksi vain ja ainoastaan positiivinen asia, mutta onhan se kiva välillä piristää itseään kivojen uusien vaatteiden muodossa. Tosi usein tulee kuitenkin poistuttua kaupoilta tyhjin käsin, kun mikään ei vaan iskenyt tarpeeksi. Tämän ansiosta hutiostokset ovat viime aikoina pysyneet melko nollissa ja se on tietty loistava juttu.

Viime viikolla käväisin pitkästä aikaa kaupoilla ja yllätyksekseni löysin pitkästä aikaa useamman kivan vaatteen. Kaikki neljä vaatekappaletta tarttuivat mukaani Monkista ja yksi niistä on tuo kuvissa näkyvä farkkuhame. Olen etsinyt tuon tyylistä jo pidempään, mutta aikaisemmin eteen tulleet versiot eivät ole istuneet itseni päälle lainkaan. Tässä natsasi kaikki ja mulla on mielessä jo monta asua sen ympärille. Farkkuhameen lisäksi mukaan lähti kaksi mekkoa ja mustat farkkushortsit!

Mitä pidätte?

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Tami 29 toukokuun, 2017 at 11:17 am

  Freesi asu! Monki vois laajentaa jyväskylään jos multa kysytää

 • Reply Marjut 2 kesäkuun, 2017 at 8:49 am

  Täällä sama meininki. Enää ei samallailla tuu osteltua mitä nuorempana. Raikas kokonaisuus!

  • Reply Janni 6 kesäkuun, 2017 at 7:41 pm

   Iso kiitos!! 🙂

  Leave a Reply