KIIREINEN VIIKKO TAKANA

2 kesäkuun, 2017

Viikko on taas hurahtanut ihan hullua haipakkaa. En voi uskoa, että eletään taas jo perjantaita, kun vastahan kamppailin supervaikean viikon aloituksen kanssa. Nyt edessä siintää taas jo viikonloppu ja onhan tässä taas toisaalta keretty taas puuhailemaan yhtä sun toista. Viikkoon on sisältynyt muun muassa ystävien kanssa hengailua, juoksutreenejä, pari tapahtumaa, paljon töitä ja eilen tuli vaihdettua autokin. Aika kiireinen viikko jälleen kerran takana, mutta viikonloppuna kerkeää onneksi taas  ottamaan iisisti. Olisi ihan huippua keretä kuvailemaan muutamia juttuja tänne blogiinkin tulevien päivien aikana. Luonnoksissa odottelee myös melko kattava reportaasi ja vertailu itseruskettavista, jonka aion ainakin saada viikonlopun aikana vihdoin ulos!

Eilen käytiin käytiin Terhin kanssa töiden jälkeen kahvittelemassa ja juoruamassa pitkästä aikaa oikein pitkän kaavan mukaan. Siinä on kyllä sellainen tyyppi, joka saa mut aina ihan mielettömän hyvälle tuulelle ja jonka kanssa juttua riittäisi varmasti loputtomiin. Toivottavasti keretään näkemään nyt kesällä taas enemmän ♥

nahkarotsi second hand // paita Uniqlo // housut H&M // laukku 3.1 Phillip Lim // kengät Adidas

Ihanaa viikonloppua kaikille!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply HeidiKaroliinaA. 5 kesäkuun, 2017 at 10:23 pm

    Kiva asu ja ihana miljöö! 🙂

    • Reply Janni 6 kesäkuun, 2017 at 7:40 pm

      Voi kiiitos kovasti! 🙂

    Leave a Reply