INSPIRAATIOTA TERASSILLE

6 kesäkuun, 2017

Vitsit, että sormet syyhyäisivät toteuttaa kaikkia kivoja juttuja omalla terassilla, mutta nämä Suomen sääolosuhteet asettavat tylsiä rajoja monien asioiden suhteen. Meillä on terassilla katto, mutta muuten se on on melko avonaista tilaa. Näin ollen kalusteiden pehmusteita täytyy roudailla koko ajan edestakaisin ja kunnon mattoakaan ei oikein kannata laittaa, sillä katosta huolimatta tuulinen sadepäivä heittää sen verran paljon vettä sivuilta sisään. Onneksi monia juttuja voi edellä mainituista asioita huolimatta kuitenkin toteuttaa ja meillä onkin suunnitelmissa muutamia uusia juttuja pihallemme. Kyse on vain pienistä uusista hankinnoista, mutta olen niistäkin jo ihan superinnoissani. Tuosta pihasta on tullut meikäläiselle kunnon henkireikä ja rakastan hengailla siellä aina, kun vain mahdollista. Lempipuuhaani on vapaapäivinä loikoilla auringossa, syödä grilliruokaa ulkona ja viettää lämpimiä kesäiltoja pihalla hyvässä seurassa. Palaillaan meidän terassin uudistuksiin viimeistään viikonloppuna, mutta tässä muutamia inspiskuvia, joista voi sieltä täältä poimia kivoja pieniä ideoita!

Kuvat: Pinterest

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply