JYVÄNÄKKÄRIT KAHDELLA ERI TÄYTTEELLÄ

8 kesäkuun, 2017

Kaupallinen yhteistyö: Kantolan

Meikäläinen on aina ollut heikkona kaikkiin erilaisiin näkkäreihin ja hapankorppuihin. Saatan rouskuttaa niitä puoli pakettia yhden illan aikana ja tästä syystä olen ruvennut jopa rajoittamaan niiden ostamista kotiin. Onneksi tässä tapauksessa on kuitenkin kyse melko terveellisestä paheesta, josta en pahemmin joudu itseäni sättimään. Saatiin taannoin kokeiluumme pari pakettia Kantolan uusia kevyesti maustettuja jyvänäkkäreitä – yrtti-merisuola ja kaura-auringonkukka. Kehiteltiin yhtenä iltana niihin ihan älyttömän hyvät täytteet ja herkuteltiin ulkona ilta-auringossa. Toiseen versioon tuli vuohenjuustolevitettä, paholaisenhilloa sekä pinjansiemeniä ja toiseen quacamolea, kylmäsavulohta ja rucolanversoja. Molemmat maistuivat juoksulenkin jälkeen ihan taivaallisilta!

Kantolan uudet jyvänäkkärit eroavat tavallisesta näkkäristä muun muassa siinä, että niissä on runsaasti erilaisia siemeniä. Jopa 50% näkkärin koostumuksesta on siemeniä, joiden ansiosta näkkäri sisältää suuren määrän terveellisiä rasvoja. Kantolan jyvänäkkärit ovat myös täysin lisäaineettomia ja sisältävät reilusti kuituja ja proteiineja. Jyvänäkkärit ovat valmistettu vain seitsemästä ainesosasta, eikä niissä ole lainkaan lisättyä sokeria!Ensimmäisessä täytteessä tosiaan quacamole (ohje täällä), kylmäsavulohisiivuja sekä rucolanversoja. Superhyvää!

Ja toisessa täytteessä vuohenjuustolevite, paholaisenhilloa, rucolaa ja pinjansiemeniä – namm!

Me käytettiin tällä kertaa vähän enemmän aikaa näihin spesiaalimpiin täytteisiin, mutta näitä jyvänäkkäreitä on kyllä tullut rouskuteltua myös pelkän voinkin kanssa ja niinkin nämä maistuvat erinoimaisesti. Tykkään älyttömästi tuosta runsaasti siemeniä sisältävästä koostumuksesta ja näkkärit ovat kivan rapeita. Näitä meidän toteuttamia täytteitä voisi tarjota jyvänäkkärin päällä vaikka alkupaloina jossain illanvietossa. Lisäksi nämä toimivat täydellisesti aamiaspöydässä, töissä välipalana tai esimerkiksi aterian lisukkeena. Iso plussa myös lisäaineettomuudesta. Kantolan jyvänäkkäreitä pitäisi olla saatavilla tosi laajalti kaikista hyvin varustetuista ruokakaupoista!

– Janni

1 Comment

  • Reply meri 8 kesäkuun, 2017 at 4:12 pm

    olen syönyt näitä nyt yhtä laatua ja tänään ostin toista 🙂 tosi hyvää. ainut miinus että paketissa ei ole kauhean montaa.

  • Leave a Reply