PARHAAT KEINOT PIRISTYMISEEN

11 kesäkuun, 2017

Onpahan ollut taas viikko. Siihen on sisältynyt muun muassa pitkiä työpäiviä, uuden myymälän avausta Lempäälän Ideaparkissa, terassin uudistusta, Helsinki half marathon ja siskon 18-vuotissynttärit. Aika on ollut todella kortilla ja voin kertoa, että nyt tänään sunnuntaina väsyttää sen mukaisesti. Ajattelin ottaa vaan rennosti koko päivän, sillä huomenna pitäisi olla taas akut ladattuna uuteen viikkoon. Luojan kiitos, että elämme tällä hetkellä vuoden valoisinta aikaa, sillä muuten väsymys olisi varmaan jo hieman eri sfääreissä. Tälle sunnuntaille taitaa onneksi olla luvassa lämpöä ja aurinkoa, sillä en kyllä voisi tällä hetkellä keksiä niitä parempia keinoja piristymiseen!

Tässä asussa tuli eilen pyörähdettyä Kotkassa siellä siskon synttäreillä!

nahkarotsi Second Hand // haalari Uniqlo // kengät Vagabond //  kassi Clas Ohlson

Eilisestä puolimaratonista on tulossa raporttia lähipäivinä ja tänään illemmalla luvassa terassiasiaa!

Ihanaa ja rentoa sunnuntaita kaikille!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply