UUDISTUNUT TERASSI

12 kesäkuun, 2017

 

Kaupallinen yhteistyö: Clas Ohlson

Jeee takapihan terassin kalustus alkaa vihdoin olla aika hyvällä mallilla! Meillä on aikaisemmin ollut vielä aukko esimerkiksi aurinkotuolien kohdalla, mutta viime viikolla sekin tuli täytettyä. Sain nimittäin yhteistyön tiimoilta käydä koluamassa Clas Ohlsonin pihaosastoa ja sieltä löytyi kuulkaa niiden aurinkotuolien lisäksi paljon muitakin superkivoja ja kesäisiä juttuja. Nyt meillä alkaa olla aika hyvin kaikki kasassa tulevia kesäpäiviä varten!

Aurinkotuoleissa pääkriteerinä oli kevyt rakenne ihan siitä syystä, että niitä pitää olla helppo siirtää tarpeen tullen. Aurinko paistaa takapihan terassilla aamusta puoleen päivään asti, mutta sen jälkeen tuolit täytyy siirtää nurtsille, mikäli haluaa auringossa loikoilla. Kuvissa näkyvät tuolit painavat vaivaiset alle kymmenen kiloa, mutta ovat siitä huolimatta todella tukevat. Tuo keinuva alusta on myös plussaa, sillä tuoli toimii tosi hyvin loivassa rinnemäisessä pihassamme. Nämä tuli testattua tositoimissa eilen ja vitsit, että noissa olikin rentoa loikoilla. Tarkemmat tiedot tuoleista täällä!

Olen himoinnut terassille isoja viherkasveja, mutta olen ollut hieman huolissani niiden pärjäämisestä Suomen kesäsäässä, joka saattaa olla harmillisen kolea. Mietin hieman, että onko hölmöä ostaa kesällä ulos tekokasveja, mutta toisaalta miksikös ei. Tuo iso bambukasvi näyttää terassilla nimittäin superkivalta ja päätin ostaa myös pari laventelia koristekasveina. Myös molemmat ruukut ovat Clas Ohlsonilta – rottinkinen täällä ja sinkkinen täällä.


Clas Ohlsonilta löytyy todella laaja valikoima kaikkia ihania kesäisiä tarjoiluastioita erilaisille viilentäville juomille. Tuo kuuden pullon setti on älyttömän hauska ja pulloista voi tarjoilla kätevästi vaikkapa smoothieta isommallekin porukalle. Mukana tulee kestopillit ja tarjoilukori!

Hanallinen iso lasipurkki sen sijaan on täydellinen kaikkiin kesäjuhliin. Kuvissa purkki on täytetty raikkaalla vedellä, limeviipaleilla ja mintun lehdillä, mutta tästä voisi juhlavasti tarjoilla vaikka jotain ihanaa boolia!

Ihastuin sen verran palavasti Clas Ohlsonin isojen rantapyyhkeiden inkakuosiin, että niitäkin lähti mukaan pari kappaletta. Ne sopivat loistavasti terassin sohvaryhmän värimaailmaan ja täytyy myöntää, että ajattelin käyttää niitä pyyhkeiden sijaan viltteinä. Sopivat mun mielestä ihan loistavasti myös siihenkin tarkoitukseen!

Lisäksi Clasulta löytyy todella kattava valikoima erilaisia aurinkokennovalaisimia, joiden joukosta jokainen varmasti löytää omaan makuunsa sopivat. Löytyy perinteisempiä valaisimia, valoköynnöksiä, lyhtyjä ja paljon muuta. Itse ihastuin tuollaisiin isoihin lasilyhtyihin, joissa on monta pientä lamppua sisällä. Nämä toimivat siis aurinkoenergialla ja lamput syttyvät automaattisesti päälle illan hämärtyessä. Näillä saa ihanasti luotua tunnelmaa kesäiltoihin!

Nyt tuolla pihalla viihtyy taas entistäkin paremmin ja toivon hartaasti, että säät suosivat ulkona hengailua mahdollisimman paljon. Juhannuskin on jo ihan oven takana ja nyt meillä on ainakin terassi jo valmiina vastaanottamaan vieraat!

Clas Ohlsonilla on muuten parhaillaan menossa kesäkampanja ja sen vuoksi myymälät sekä netti ovat pullollaan ihania kesätuotteita. Käykäähän ihmeessä tutustumassa valikoimaan täällä!

– Janni

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anni 12 kesäkuun, 2017 at 10:37 pm

  Mistä on tuo musta ritilä-pöytä löytynyt joka on tuolien välissä? Terassi näyttää erittäin kauniilta!

  • Reply Janni 13 kesäkuun, 2017 at 6:06 am

   Kiitos! Se on Ikeasta!

 • Reply Blaah 13 kesäkuun, 2017 at 9:11 pm

  Todella ärsyttävää mainontaa.. kivaa varmasti että saat ilmaisia tavaroita mutta tuo on niin läpinäkyvää, että siitä hyvästä luettelet heidän tuotteitaan. Tämä asia on pilannut niin monet blogit, tulee lukijana jotenkin olo että meitä pidetään tyhminä. Iso miinus tälle blogille 🙁

  • Reply Janni 14 kesäkuun, 2017 at 9:08 am

   Suomen lain mukaan mainonnan on oltava läpinäkyvää ja sen takia nämä kaupalliset yhteistyöt tuodaan teidän lukijoiden tietouteen niin selkeästi. Eli missään nimessä ei ole tarkoitus pitää lukijoita tyhmänä, vaan näkisin asian juuri ihan päinvastoin. Tilanne olisi toinen, jos nämä kampanjapostaukset yritettäisi jotenkin eliminoida normaalien postauksien sekaan, jotta lukija ei huomaisia kaupallista yhteistyötä. Lisäksi se olisi Suomen lain vastaista! Olen pitänyt myös tiukan linjan aina siinä, että en lähde puhumaan minkään sellaisen palvelun/tuotteen puolesta, josta en aidosti pitäisi. En siis esittele Clasun valikoimaa pelkästään ilmaisen tavaran ja rahan vuoksi, vaan tykkään myös aidosti heidän tuotteista. En tietenkään haluaisi omalle terassilleni mitään sellaista krääsää, josta en aidosti pitäisi! Toivottavasti tämä hieman avasi asiaa ja harmi, että olet kokenut asian noin 🙂

  Leave a Reply