ANTAA SATAA

13 kesäkuun, 2017

Ulkona on satanut jo pari päivää ja kerrankin mä olen siitä oikeastaan ihan tyytyväinen. Toivon tämän sateen nimittäin rauhoittavan hieman ilmassa leijuvan siitepölyn leviämistä, kun sitä on viime aikoina saanut olla koko ajan siivoamassa. Viime viikonlopun aikana taisin mopata terassin ainakin kolmeen kertaan, joten toivottavasti sade nyt painaisi siitepölyjen viimeisetkin rippeet maankamaralle. Jotenkin tuo sateen mukanaan tuoma raikas ilmakin on tuntunut ihanan rauhoittavalta ja kai tuo kosteus tekee luonnollekin hyvää. Kunhan viikonlopuksi saataisi taas aurinkoa, niin meikäläinen olisi happy!

Olen itseasiassa aika ylpeä, että olen onnistunut löytämään sadesäästä hyviäkin puolia. Normaalisti harmaa keli saa melkein poikkeuksetta meikäläisen mielen matalaksi!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Taina 21 kesäkuun, 2017 at 8:07 am

    Kyllä sade on kiva välillä. Poden huonoa omatuntoa jos aurinkopäivänä istun sisällä, joten sadepäivinä saa rauhassa istuskella sisällä. Ja muuten: nyt on pakko hommata keltainen sadetakki, ihan mielettömän kivan näköinen. Ja mieleen tuli ihan Ultra Bra =)

    • Reply Janni 26 kesäkuun, 2017 at 7:44 am

      Ihan samaa mieltä 🙂 Sateen ropinaa on ihana kuunnella!

    Leave a Reply