RENTO JA HELPPO JUHLA-ASU

18 kesäkuun, 2017

Blogissa on ollut tällä viikolla melko hiljaista. Siihen ei oikeastaan ole mitään sen kummempaa syytä, mutta aika on vain mennyt muiden juttujen parissa niin tiiviisti, ettei läppärin kantta ole kerennyt täällä kotosalla pahemmin avata. Eilinen päivä meni kokonaisuudessaan ulkona oleskellessa ja ihanaa hellesäätä fiilistellessä. Illalla vietettiin grillikekkereitä kolmen pariskunnan voimin täällä meillä ja saatiin aikaan myös aika intensiiviset Alias-geimit. Tunteet kuumenivat illan aikana yhdellä sun toisella, mutta hauskaa oli joka tapauksessa!

Tänään vietettiin sitten Kotkassa mun serkun rippijuhlia. Oli älyttömän kiva nähdä kaikkia sukulaisia pitkästä aikaa ja muutenkin päivä on ollut eilisen illan aiheuttamasta pienestä kohmelosta huolimatta tosi kiva. Rippijuhliin valikoitui päälle H&M:ltä peräisin oleva värikäs haalari, jonka olen ostanut jo aikoja sitten, mutta puin sen päälleni vasta nyt ensimäistä kertaa. Ihanan rento ja helppo juhlavaate!

Mitä tykkäätte asusta?

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Liv 18 kesäkuun, 2017 at 9:04 pm

  Love the bold print!

  Liv

  livforstyle.net

  • Reply Janni 18 kesäkuun, 2017 at 9:13 pm

   thanks a lot!! 🙂

 • Reply Taina 21 kesäkuun, 2017 at 8:02 am

  Asu sopii sulle oikein hyvin. Lämpöistä kesää sulle 🙂

  • Reply Janni 26 kesäkuun, 2017 at 7:44 am

   Kiiitos samoin! <3

  Leave a Reply