LINNANMÄELLÄ

19 kesäkuun, 2017

Viime viikon torstaina napattiin Joonaksen siskon lapset kyytiin ja suunnattiin porukalla viettämään iltaa Lintsille. Sää oli mitä parhain ja aurinko porotti aina iltaan asti. Aika kului kuin siivillä ja oli ihan älyttömän hauskaa ottaa itsekin pitkästä aikaa ranneke. Kyseisestä seurasta johtuen tuli käytyä lähinnä vain pikkulasten laitteissa, mutta se ei menoa haitannut. Porukan pienimmäiselle Vekkulatalo meinasi olla ylitsepääsemättömän jännittävä, mutta pienen rohkaisun jälkeen edettiin hitaasti etapilta toiselle. Sen viimeisen ison liukumäen jälkeen tyyppi halusikin vetää heti perään koko talon läpi uudestaan!  Useamman tunnin ajan juostiin laitteesta toiseen ja välillä pysähdyttiin hattaroille tai hodareille. Reissu taisi olla koko porukan mielestä tosi onnistunut ja veikkaanpa, että yhdellä sun toisella tuli varmasti uni nopeasti illalla. Itse olin ainakin ihan rikki työpäivän ja koko päivän Lintsillä riehumisen jälkeen!

Mun mielestä iloinen fiilis välittyy näistä illan aikana tallentuneista kuvista melko täydellisesti!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply