IHANAA JUHANNUSTA!

22 kesäkuun, 2017

Jesss – pitkä juhannusviikonloppu on vihdoin startannut!! Pidettiin tänään vähän lyhyempi päivä töissä ja painuin kotiin päikkäreille, sillä eilisen virkistyspäivän ansiosta tuntui vielä väsyttävän. Päikkärit tekivät terää ja lähdettiin Joonaksen kanssa pitkästä aikaa vähän kuvailemaan. Sadekin taukosi juuri sopivasti ja saatiin taltioitua muutamat kivat setit. Joonaksen isä tuli meille tänään viettämään pre-juhannusiltaa ja äsken grillattiin ihan superhyvää siikaa sekä syötiin niiden kyytipoikana uusia perunoita sekä salaattia – maistui ihan kesältä ja juhannukselta. Seuraavien päivien agendana on viettää aikaa ystävien kanssa, syödä hyvin, ottaa rennosti ja nautiskella. Kuulostaa melko täydelliseltä!

Tässä tänään napatut juhannuskuvat, joissa tuo tällä hetkellä vallitseva vaihteleva sää kuvastuu aika hyvin. Sinistä taivasta, aurinkoa, poutapilviä ja ukkospilviä sekaisin!

Superhauskaa juhannusta teille kaikille – ottakaa rennosti ja nautiskelkaa!!

PS. Rakastan villejä lupiineja!

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply *M* 24 kesäkuun, 2017 at 12:37 pm

  Mahtavia kuvia <3

  • Reply Janni 25 kesäkuun, 2017 at 9:44 am

   Iso kiitos!!! <3

 • Reply Taina 26 kesäkuun, 2017 at 9:14 am

  UPEITA KUVIA!!!

  • Reply Janni 26 kesäkuun, 2017 at 9:49 am

   Kiiiiitos Taina! <3

  Leave a Reply