LEMPIVAATTEITA

25 kesäkuun, 2017

Asenteen paketti saapui juuri täydelliseen aikaan – juhannukseksi! En ole tainnut viikonlopun aikana paljoa muihin vaatteisiin pukeutuakaan. Tutustuin kyseiseen suomalaiseen brändiin näihin aikoihin aika tasan kolme vuotta sitten ja olin jo silloin ihan myyty. Asenteen tuotteista on ehdottomasti muodostunut yksiä lempivaatteistani ja näissä minua viehättää niiiin moni asia. Tekstiilien värit sekä täydellisen rennot leikkaukset miellyttävät omaa silmääni todella kovasti, mutta myöskään laadusta ei tarvitse tinkiä. Ne ensimmäiset kolme vuotta sitten saadut ja sittemmin kovassa käytössä olleet vaatteetkin ovat kaikki edelleen tosi hyvässä kondiksessa. Nyt Asenteen verkkokauppaan on tullut aivan ihania uutuuksia ja yksi suosikeistani on ehdottomasti tämä musta mekko, joka näkyykin näissä kuvissa. Olen 100% varma, että tämä vaate tulee olemaan yksi tämän kesän käytetyimpiä!

mekko Asenne Surf // lippis Asenne Surf // kengät VANS

Ihanaa sunnuntaita kaikille!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply