PARI ALELÖYTÖÄ

27 kesäkuun, 2017

Meikäläinen ei ole tänä kesänä kerennyt kierrellä aleissa juuri nimeksikään, mutta pari juttua tarttunut itseasiassa ihan ohikulkumatkoilla mukaan. Olin jo jonkin aikaa etsinyt uutta pientä mustaa nahkalaukkua, kunnes käväisin viime viikolla nopeasti tsekkaamassa Other Storiesin alet ja tuo kuvissa näkyvä laukku osui silmiini. Täydellisen kokoinen musta nahkalaukku kultaisilla yksityiskohdilla ja -50% alelapulla varustettuna – jes. Laukku on ollut käytössä nyt joka päivä ja se on ihana! Toinen löytö ovat nuo Mangon kukkashortsit, jotka näyttävät edestä ihan hameelta. Minulla on tämän tyylisiä shortseja parit jo ennestään ja tämä on kerrassaan nerokas keksintö – minihame ilman vilautteluvaaraa – ehdottomasti jatkoon! Ihastuin itseasiassa näihin shortseihin jo alkukeväisellä Tukholman reissullamme, jolloin siskoni nappasi ne Mangosta mukaansa ja ostin ne nyt sitten -50% alesta itsellenikin. Mukaan lähti itseasiassa samaan settiin kuuluva yläosankin, jota voi käyttää joko shortseihin yhdistettynä tai erikseen. Ennustan näille kovaa käyttöä nyt kesän aikana!

neule Gina Tricot // shortsit Mango // laukku Other Stories

Oletteko te kerenneet tehdä alelöytöjä ja mitä tykkäsitte mun ostoksista?

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Piia 27 kesäkuun, 2017 at 8:47 pm

  Nuo shortsit ovat aivan ihanat! 🙂

  • Reply Janni 28 kesäkuun, 2017 at 7:50 am

   Voi kiitos 🙂 itsekin tykkään niistä hurjasti!

 • Reply Liv 28 kesäkuun, 2017 at 4:08 am

  Loving the floral print!

  Liv

  http://livforstyle.net

  • Reply Janni 28 kesäkuun, 2017 at 7:51 am

   Thanks Liv 🙂 Me too!!

  Leave a Reply