KESÄILTOJEN PARHAUTTA

28 kesäkuun, 2017

Voi ei mikä ihana kesäilta takana! Käytiin töiden jälkeen Joonaksen kanssa yhdessä heittämässä pieni kävelylenkki Jetin kanssa, ja ihanasta säästä sekä vatsojen kurnimisesta inspiroituneena päätettiin lähteä ulos syömään. Päädyttiin Porvoon vanhankaupungin Fryysarinrantaan ja onneksemme saatiin hetken odottelujen jälkeen pöytä ihan joen rannasta. Sisältä paikkoja olisi löytynyt heti, mutta haluttiin ehdottomasti istua ulkona – pöydän odottelukaan ei tuntunut yhtään hassumalta, kun kädessä kupli lasillinen kylmää Proseccoa ja aurinko porotti samalla. Terassilla oli ihanaa istua hyvässä seurassa ja tarkkailla ohi kulkevia veneitä sekä jokilaivoja. Meidän molempien annosvalinnatkin osuivat todella nappiin ja kylmä rosé maistui taivaalliselta ilta-auringossa. Tällaisia iltoja lisää!

Onneksi on kesä ♥

– Janni

2 Comments

  • Reply Tami 29 kesäkuun, 2017 at 8:43 am

    Voi Porvoo, se on vaan niin ihana

  • Reply Kastehelmi 29 kesäkuun, 2017 at 2:07 pm

    Kiitos vinkistä. Tuollahan täytyy kesällä käydä, näyttää niin kotoisalle paikalle.

  • Leave a Reply