SUMMER BUCKETLIST IN THE MAKING

4 heinäkuun, 2017

Tämä viimeinen duuniviikko ennen lomaa tuntuu olevan vielä aika haipakkaa menoa. Siihen kun yhdistää vielä kaikki muut hoidettavat asiat, niin aika on todella ollut taas kortilla viimeisien päivien aikana. Jäljellä on onneksi enää kolme päivää duunia ja sitten aion pitää huolta, että kuukauteen ei ole kiire mihinkään. Meillä on niin ihania suunnitelmia kesälomien varalle, että en malttaisi enää pysyä housuissani ja ajattelinkin, että voisin tehdä summer 2017 bucketlist -postauksen vielä myöhemmin tällä viikolla. Sellaisia on näkynyt viime aikoina tosi paljon muuallakin ja olen ainakin itse kokenut muiden rustaamat kesäsuunnitelmat tosi inspiroivina itsellenikin. Ehkä joku saa myös meikäläisen suunnitelmista jonkin idean omiin kesätouhuihinsa!

Kuvien asu on peräisin tältä päivältä ja vitsit, että tuo kukkapaita on kyllä ehdoton lemppari tällä hetkellä. Se kuuluu samaan settiin kuin ne shortsit, jotka näittekin jo aikaisemmin tässä postauksessa. Kaikki kukkakuosi tuntuu iskevän nyt tosi kovaa!

takki Zara // paita Mango // farkut Monki // kengät Superga // laukkut Other Stories

Millaisia kesäsuunnitelmia teillä on?

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sanna 5 heinäkuun, 2017 at 6:47 pm

    Miksi olet vaihtanut ne makeat Levikset ja Dieselit tuollaisiin hirvityksiin?

  • Leave a Reply