SUUNNITELMIA KESÄLOMALLE

6 heinäkuun, 2017

Kaksi päivää kesälomaan, joten nyt jos milloinkaan on paras hetki kirjata ylös vähän kesäsuunnitelmia. Olen odottanut kesälomaa tänä vuonna ehkä kovemmin kuin koskaan aikaisemmin ja siksi olen varmasti paasannut siitä täällä blogissakin viime aikoina niin paljon. Jotenkin tuntuu, että olen ollut viime aikoina ihan superväsynyt ja loma tulee varmasti tekemään ihan älyttömän hyvää. Paljon kivoja suunnitelmia on jo lyöty lukkoon, mutta onneksi on aikaa olla myös kotona ja tehdä spontaanejakin juttuja!

Tässä ne meikäläisen tällä hetkellä kasassa olevat kesäsuunnitelmat sitten ovat:

 • Suuntaan heti perjantaina töistä suoraan Joonaksen suvun mökille Rantasalmelle Varkauden lähistölle. Sinne päin ei ole lupailtu mitään kovinkaan mairittelevaa säätä, mutta samapa tuo. Ihanaa päästä heti loman alkajaisiksi rentoutumaan järvimaisemassa (vaikka olekin meri-ihminen henkeen ja vereen hahh)
 • Ensimmäisellä lomaviikolla on luvassa mahdollisesti Tallinnan reissua sekä loppuviikosta Kotkan Meripäivät sekä Tall ship race -tapahtuma. Kotkassa tulee vietettyä varmasti useampi päivä ja hengailtua kavereiden sekä perheen kanssa. Jotenkin hassua, että Meripäivät ovat jo nyt, eikä heinäkuun lopulla, kuten yleensä!
 • Toisella lomaviikolla lähdetään sitten Joonaksen kanssa reissuun ja suuntana on Italia. Lennetään Milanoon ja lähdetään siitä autolla tutkimaan lähiseutuja, mutta reitti on vielä tällä hetkellä vielä hieman auki. Tekisi mieli ajella mahdollisesti johonkin Gardan ympäristöön, mutta valinnan vaikeus iskee majoituksien kanssa, kun vietetään Italiassa kuitenkin vain neljä yötä. Ihana reissu kuitenkin varmasti tulossa!
 • Kolmas lomaviikko on sitten tällä hetkellä vielä ihan ilman suunnitelmia ja se on tosi kiva juttu. Parasta lomailussa on kuitenkin mun mielestä kaikki spontaanit puuhailut ja niitä on hankala toteuttaa, jos kalenteri on jo pulloillaan lukkoon lyötyjä suunnitelmia. Eiköhän tähän jotain kivaa sitten keksitä!
 • Viimeinen lomaviikko kuluu sitten yhdessä kaikkien aikojen suosikkikaupungissani – ihanassa Barcelonassa. Lähden viideksi yöksi reissuun pikkusiskoni kanssa ja tämä tulee varmasti olemaan täydellinen päätös lomalle. Barcelona on ihana ja luulenpa, että reissu tulee sisältämään paljon biitsillä makailua, hyvää ruokaa, viiniä, Barcelonan loputtomien katujen tallaamista ja mikä parasta – lämpöä ♥ Joonas on itseasiassa samaan aikaan Barcelonassa isänsä ja siskonsa kanssa, joten varmasti tehdään välillä jotain myös yhteisvoimin!

Noiden kaikkien valmiiden suunnitelmien lisäksi haluaisin:

 • Tehdä päiväretken Suomenlinnaan.
 • Syödä paljon jäätelöä ( Italiassa varsinkin!!)
 • Viettää aikaa omalla kotipihalla.
 • Nähdä paljon ystäviä.
 • Syödä mansikoita, vaikka ne olisivatkin ihan ylihinnoiteltuja.
 • Viettää lomapäivän Helsingissä ja käydä jossain sellaisissa paikoissa, joissa ei ole ennen tullut käytyä.
 • Tehdä jonkin pienen roadtripin Suomessa – esim. Hanko voisi olla hyvä kohde..
 • Valokuvata paljon, kun kerrankin on aikaa!
 • Pukeutua kaikkiin ihaniin hellevaatteisiin, jos vain sää sallii.
 • Nukkua niin pitkään kuin huvittaa ja unohtaa herätyskellon olemassa olon neljäksi viikoksi.
 • Viettää aikaa Porvoon vanhan kaupungin kahviloissa ja jokirannassa
 • Nautiskella puistoviiniä hyvässä seurassa auringonlaskuun
 • Käydä jossain kesäteatterissa
 • Yrittää parhaani mukaan olla stressaamatta mistään!

Päätavoite lomalla on kaikkien edellä mainittujen juttujen avulla rentoutua oikein kunnolla ja ihan vaan lomailla. Ottaa iisisti ja nautiskella. Viettää aikaa niille itselleni kaikista tärkeimpien tyyppien seurassa ja tehdä just sitä, mitä milloinkin huvittaa. Kesästä tulee varmasti ihana!

Aloittaako siellä joku muukin loman nyt tämän viikon jälkeen?

PS. Kuvituksena kesäisiä kuvia parilta viime vuodelta!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Essiii 6 heinäkuun, 2017 at 8:23 am

  Itse suuntaan heti elokuun alussa Barcelonaan joten innolla odotan kuvia ja vinkkejä 🙂

  • Reply Janni 6 heinäkuun, 2017 at 10:08 am

   Ollaan siellä siis samaan aikaan! Mun vanhoja barca postauksia voi tsiigailla tuolta travel -> barcelona tagin alta 😊

 • Reply Charlotta 6 heinäkuun, 2017 at 3:30 pm

  Siis eikä miten ihania suunnitelmia <3 ! Suosittelen EHDOTTOMASTI Garda-järveä!! Oltiin siellä muistaakseni kolme yötä airbnb kämpässä pari vuotta sitten. Ihan täydellinen paikka niin päivällä kuin myös illan hämärtyessä, niin tunnelmallinen. Ja ne maisemat! Ah. Paikka, jonne on pakko päästä uudestaan.

  Ihanaa lomaa <3

  x Charlotta
  http://www.charlottaeve.com/fi

 • Leave a Reply