TERVEISIÄ RANTASALMELTA

9 heinäkuun, 2017

Oli ehkä paras idea ikinä lähteä heti loman aloittajaisiksi suoraan viimeisen työpäivän jälkeen mökille. Lomafiilikseen lyöttäytyminen on onnistunut nimittäin todella kiitettävästi ja isoin kuorma taisi pudota harteilta heti, kun vene kolahti mökkilaituriin. Säätkin ovat päässeet yllättämään meidät todella positiivisesti, kun aurinko on paistanut täällä kaksi päivää lähes taukoamatta, vaikka säätiedoitus lupaili jotain ihan muuta. Talviturkkikin tuli heitettyä heti ensimmäisenä iltana saunomisen yhteydessä, vaikka vesi olikin ihan järkyttävän kylmää.

Parasta on ollut vaan makailla rantakalliolla auringon lämmittäessä, samalla fiilistellen musiikkia ja morjestellen ohi ajaville veneille. Ollaan tehty ihan superhyviä ruokia ja käyty uistelemassa kalaa monta kertaa päivässä. Saalis on ollut toistaiseksi melko laiha, mutta saadaan kuitenkin tänään lounas tehtyä itse pyydetyistä kaloista – jes! On ollut ihanaa nukkua pitkään ja herätä ohikulkevien veneiden hurinaan sekä uikkujen kirkumiseen. Meidän piti alkuperäisen suunnitelman mukaan lähteä kotiin jo tänään, mutta päätettiin olla vielä yksi yö, kun ei meillä kenelläkään ole maanantaina kiire mihinkään!

Olin siinä uskossa, etten ole kauheasti räpsinyt kuvia viimeiseltä parilta päivältä, mutta olihan niitä kertynyt jo ihan kiitettävä määrä. Tässä iso kasa viimeisen kahden päivän fiiliksiä kuvien muodossa!

Ihanaa rentoa sunnuntaita kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Piia 9 heinäkuun, 2017 at 9:08 pm

    Mökkireissu heti loman alkajaisiksi saa lomamoodin päälle kyllä paljon tehokkaammin kuin tuttuihin kotiympyröihin jääminen! 🙂

  • Leave a Reply