MERIPÄIVÄT 2017

16 heinäkuun, 2017

Huhhuh onneksi Meripäivät on vaan kerran vuodessa. Ihan tajuttoman ihana, mutta melko rankaksikin osoittautunut viikonloppu takana. Tai no viikonloppu ja viikonloppu, sillä täällä on vietetty Meripäiviä keskiviikosta lähtien. Viimeisien muutamien päivien aikan on tullut nähtyä tuttuja varmasti melkein enemmän kuin koko vuoden aikana tähän mennessä yhteensä. On ollut ihanaa viettää aikaa rauhassa ystävien sekä perheen kanssa, ihailla upeita purjelaivoja auringonlaskussa ja nauttia ihanasta Meripäiville tunnusomaisesta auringonpaisteesta.

Perjantaina vietettiin iltaa pidemmän kaavan mukaan ja laahustettiin kotiin vasta aamuyöllä, mutta oli ihan älyttömän hauskaa ja seura oli mitä parasta. Lyhyet yöunet ja juhliminen verottivat sen verran, että eilinen meni suurimmaksi osaksi perjantaista palautuessa, vaikka koko päivä tulikin oltua menossa. Oloa paikkailtiin makailemalla Meripäivä skate -tunnelmissa Katariinaniemen kallioilla Cokista siemaillen ja maailman ihanimman pikkuihmisen kanssa touhuillen. Illalla lähdettiin sitten tietysti taas ulos, mutta ilta meni huomattavasti edellistä rauhallisemmin. Illan kohokohta oli ehdottomasti superhieno ilotulitus, jota katseltiin ihan paraatipaikoilta satamalaitureilla istuskellen. Tällä hetkellä makailen vielä Kotkassa vanhempieni sohvalla, mutta kohta laitetaan Jetin kanssa kamat kasaan ja lähdetään kotiin.

Kamera on pysynyt visusti piilossa koko Meripäivien ajan, mutta puhelimeen on tallentunut kuitenkin iso kasa ihania kuvia ja tässä niistä muutamia!

Kiitos Kotka, Meripäivät ja kaikki ihanat tyypit ♥ oli parasta! 

– Janni

2 Comments

  • Reply Jenna 20 heinäkuun, 2017 at 8:57 pm

    Moikka! Pystyisitkö näin nopeasti suositella Porvoossa jotain hyvää ravintolaa, päiväsaikaan? Joku rento paikka missä rentoa ruokaa ja hyvällä kelillä mahdollisuus syödä ulkona? 🙂 kiitos superisti etukäteen!

    • Reply Janni 21 heinäkuun, 2017 at 6:41 am

      Fryysarin ranta tai thai street food!

    Leave a Reply