LÖYTÖJÄ OMASTA VARASTOSTA

24 heinäkuun, 2017

Kolmannen lomaviikon ensimmäinen päivä starttasi tänään aika ihanissa merkeissä, kun oltiin sovittu Terhin kanssa aamiastreffit Cefelitoon. Kyseinen Sörnäisissä sijaitseva espanjalainen kahvila taitaa olla nykyään ihan suosikkikahvilani Helsingissä ja voin suositella suurella lämmöllä heidän aamiaistaan (jota onneksi tarjoillaan ALL DAY). Kompaktin kahvilan sisustus on mitä ihanin, henkilökunta superystävällistä ja aamiainen vailla vertaansa. Eikä aamun seuralaisessakaan valittamista ollut ♥ Terhi on muuten tehnyt blogiinsa aikaisemmin postauksen Cafelitosta ja sen voitte tsekata täältä – sieltä bongasin itsekin Cafeliton alunperin!

Herkuttelujen jälkeen käytiin pyörimässä Helsingissä muutamissa kaupoissa ja napattiin siinä samalla myös asukuvat. Mun on pakko tehdä yksi tunnustus, sillä olen etsinyt tuollaisia kuvassa näkyvän kaltaisia housuja jo ainakin puolen vuoden ajan, mutta hyvää mallia ei vain ole löytynyt. Viikonloppuna sitten siivoilin meidän ulkovarastoa ja pengoin vähän yhtä säkkiä, jonka tiesin sisältävän vaatteita, joiden olin suunnitellut jo aikoja sitten lähtevän kiertoon. Kyseiset housut osuivat sitten sieltä säkin pohjalta käsiini ja nehän olivat lähes täydelliset. Mulla ei ollut mitään muistikuvaa näistä housuista enkä todellakaan tiedä, että miksi olin niistä halunnut luopua. Onneksi ne pääsivät nyt käyttöön.. noiden lisäksi sieltä löytyi yksi kiva vanha kesämekko ja sandaalit. Olin varmaan silloin joskus jo muuton yhteydessä sullonut kyseiset tavarat varastoon ja samalla sekunnilla pyyhkinyt ne mielestäni!

– Janni

7 Comments

 • Reply Liv 24 heinäkuun, 2017 at 11:20 pm

  Great jacket. Love the pink color!

  Liv

  http://livforstyle.net

 • Reply SH 25 heinäkuun, 2017 at 3:47 pm

  Ihana asu ja kauniita kuvia susta! 😍

  • Reply Janni 26 heinäkuun, 2017 at 5:14 am

   Voi kiiitos! ❤❤

 • Reply HannaK. 25 heinäkuun, 2017 at 4:18 pm

  Heippa!
  Kiva asu ja erityisesti takki pisti silmääni, misätköhän se mahtaa olla ja muistatko/tiedätkö olisiko sitä beigenä?

  • Reply Janni 26 heinäkuun, 2017 at 8:14 am

   Takki on Milanon Pull & Bearista 🙂 Sitä löytyi vaaleanpunaisen lisäksi vihreänä ja armykuosilla. Kiitoksia <3

 • Reply Hanna 25 heinäkuun, 2017 at 9:49 pm

  Ihana asu!! Oon laiska kommentoimaan, mut sun blogi on ollut yks lemppareista jo kauan 🙂

  • Reply Janni 26 heinäkuun, 2017 at 8:13 am

   Voi kiiitos 🙂 Ihanaa, että kommentoit nyt!

  Leave a Reply