MILANO

25 heinäkuun, 2017

Lähes kahden Milanossa vietetyn päivän jälkeen voin todeta, että se oli aikalailla juuri sellainen kuin olin kuullut ja osasin odottaakin – vilkas ja jokseenkin kolkon tuntuinen bisneskaupunki. Duomon katedraali ja sen ympäristö olivat toki ehdottomasti näkemisen arvoisia ja shoppailtavaa olisi riittänyt vaikka loppuelämäksi, mutta Milanoon tullaan tuskin kuitenkaan palaamaan uudestaan. Eihän tästä lyhyestä reissusta toki jäänyt käteen kuin pieni pintaraapaisu kyseisestä kaupungista, mutta fiilis oli juuri sellainen kuin paremmin tietävät olivat minulle kertoneet. Milano oli ehdottomasti kiva nähdä, mutta se ei kuitenkaan tehnyt meihin sen suurempaa vaikutusta!

Suosikkipaikakseni tällä lyhyellä visiitillä osoittautui Naviglin kanava-alue, jossa tunnelma oli ydinkeskustaan verrattuna aivan erilainen. Kanavien varrella on paljon ravintoloita ja viinibaareja, joissa oli ihana istuskella sekä tutkailla ohi kulkevia ihmisiä. Viinibaareissa juomatilauksen kylkeen pöytään tuotiin aina erilaisia superherkullisia aperitiiveja, joita oli kiva maistella illan lämmössä samalla kylmää valkoviiniä siemaillen. Navigliin pääsi kätevästi metrolla ja mikäli vielä itse eksyn joskus Milanoon, niin tämä on ehdottomasti the place to be!

Yövyttiin milanossa kahdessa eri hotellissa, joita voin kumpaakin suositella lämmöllä; Nyx hotel ja hotel Marconi. Molemmat sijaitsivat ihan päärautatieaseman läheisyydessä!

Naviglista minulta löytyy ainoastaan nämä puhelinkuvat, sillä kamera ei viimeisenä iltanamme ollut mukana

Kuten sanottu, niin Milano oli ehdottomasti kiva nähdä, mutta ei jäänyt sellaista tunnetta, että sinne haluaisi välttämättä uudelleen enää. Seuraavaksi luvassa juttua Gardan ympäristöstä sekä muista kaupungeista, joissa reissun aikana vierailimme. Ne herättivätkin sitten hieman enemmän tunteita!

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Ele 27 heinäkuun, 2017 at 6:58 pm

  Hei, mitä shampoota käytät tällä hetkellä?:)

  • Reply Janni 28 heinäkuun, 2017 at 9:39 am

   Hmm sellaista schwarzkopfin BLONDE ME:tä ja sitten Moroccan oilin kosteuttavaa! 🙂

 • Reply Henna 29 heinäkuun, 2017 at 10:36 am

  Mekin oltiin just ennen teitä gardalla viis päivää ja milanossa pari päivää. Voin yhtyä kommentteihin milanosta. Duomo ja kanava oli hieno mutta muuten aika ankea peruskapunki.

 • Leave a Reply