BEACH DAY

3 elokuun, 2017

Mä en tiedä olisiko tätä viimeistä lomaviikkoa voinut viettää tämän täydellisemmin. Ollaan nukuttu joka yö lähemmäs kymmenen tunnin unia, päivät loikoiltu biitsillä, syöty hyvin ja menty ihan täysin vain fiiliksen mukaan. Olo alkaa olla jo nyt tosi levännyt ja onneksi meillä on vielä kolme päivää jäljellä täällä Barcelonassa. Tämä taitaa nopean laskun mukaan olla viides visiittini kyseissä kaupungissa ja edelleen tämä jaksaa viehättää. Täältä Espanjan toiseksi suurimmasta kaupungista vain löytyy ainakin itselleni kaikki tarpeellinen (+paljon enemmän) ja lomalla saa täydellisen kombinaation rantaa sekä kunnon kaupunkiloman tunnelmaa. Barcelona valikoitui kohteeksi oikeastaan tällä kertaa siskoni toiveesta, sillä hän ei ollut täällä vielä aikaisemmin käynyt. Mä en tietenkään laittanut vastaan, sillä tänne on aina kiva tulla.  Ollaan siis reissussa pikkusiskoni kanssa, mutta Joonas on täällä samaan aikaan oman perheensä kanssa ja ollaan toki hengailtu yhdessäkin päivittäin, mikä on ollut ihanaa.

Nyt laitetaan taas rantakamat kasaan ja lähdetään aamupalan kautta biitsille. Tässä muutama kuva eiliseltä rantapäivältä..

– Janni

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Soffi 3 elokuun, 2017 at 12:50 pm

  Siis Barcelona <3 Kävin siellä toissa kesänä eikä jäänyt viimeseksi kerraksi, niin viehättävä kaupunki!! Rantaloma ja kaupunkiloma yhdessä, ei hassumpaa!

  • Reply Janni 6 elokuun, 2017 at 4:19 pm

   No sanoppa muuta! Nimenomaan tuo ranta- ja kaupunkiloman yhdistäminen on parasta 🙂

 • Reply Oili 4 elokuun, 2017 at 11:22 am

  Nyt on pakko kommentoida että onpas ihania kuvia!! Vaikutat siltä että olet sinut itsesi kanssa ja elämässäsi on pääasiat kunnossa. Jotenkin nykyisin kaikista blogisi postauksista ja kuvista huokuu tietynlainen rauha. Tykkään vielä kun blogisi ei ole aivan samanlainen kun nykyisin melkeimpä kaikki muut. Kaikki kuvat ja postaukset eivät ole liian täydellisiä vain juuri hyvänmielen tuovia ainakin minulle. Kiitos siitä <3

  • Reply Janni 6 elokuun, 2017 at 4:25 pm

   Aivan ihana kommentti <3 kiitos ja anteeksi, että vastaus kesti. Mulla on tossa WP:n puhelinappissa joku bugi, enkä pysty siitä vastaamaan kommentteihin ja koneen avasin vasta nyt kotona reissun jälkeen. Tuli ihan superhyvä mieli tästä kommentista, joten kiitos ja ihanaa kuulla, että kuvat ja postaukset tuovat hyvää mieltä! 🙂

 • Reply Susanna 6 elokuun, 2017 at 7:09 pm

  Ois kiva kuulla enemmän vinkkejä Barceloonasta, ravintolat yms 🙂 nimim. syyskuussa sinne menevä

  • Reply Janni 7 elokuun, 2017 at 6:23 am

   Otin Barcelonan reissun tosi vahvasti loman kannalta, mutta voisin yrittää jotain vinkkejä koostaa kuitenkin, vaikka kuvia on tosi vähän puoleisesti 🙂 Kiitos ideasta!!

 • Reply Hennah 8 elokuun, 2017 at 10:12 am

  Ihania kuvia, täälläkin kaivataan vinkkejä kivoista paikoista. Suositteletko jotain hotellia tai tiettyä aluetta hotellille?Odotan jo reissua sinne joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan 🙂 Aurinkoisia päiviä sinne!

  • Reply Janni 8 elokuun, 2017 at 5:40 pm

   Itse tykkään valita aina hotellin läheltä rantaa 🙂 Mutta mistä sitten varaattekin, niin kannattaa tsekata, että metropysäkki on suht lähellä niin silloin pääsee kyllä helposti liikkumaan minne tahansa. Itse suosisin hotellia varatessa Sant Martin ja El Poblenoun alueita, mutta nämä on tietty makukysymyksiä!

  Leave a Reply