PALUU ARKEEN

6 elokuun, 2017

Kotona ollaan taas ja huomenna odottelee paluu arkeen. Ainakaan vielä ei ole mitenkään kurjat tunnelmat sen suhteen ja meikäläisen kesäloma on ollut ihan mahtava. Tällä hetkellä arkeen ja normaaliin rytmiin palaaminen tuntuu hyvältä ajatukselta, mutta toki huomisen duunipäivän jälkeen voi olla eri tunnelma 😀 Toivotaan kuitenkin, että tämä hyvä fiilis säilyy – aika näyttää!

Tultiin Barcelonasta kotiin viime yönä yölennolla ja siitä syystä unet jäivät todella vähäisiksi. Nukuin koneessa pelkkää koiranunta ja kotona sitten muutaman tunnin aamulla. Tämä päivä on tullut vietettyä ihan vain kotosalla kauppareissua lukuunottamatta ja loppuillan suunnitelmissa on lepäilyn lisäksi ainakin noiden auringon korventamien hiuksien värjäys. Reipasta alkavaa viikkoa sinnekin kaikille!

Tässä rennot asukuvat tältä päivältä pienessä sateessa räpsittynä..

pellavapaita Gina Tricot // toppi H&M // farkut Brandy & Melville // sandaalit Natura

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Sini 9 elokuun, 2017 at 9:28 am

    Kauniita kuvia! Minusta on ihanaa kun julkaiset tämän kaltaisia arkisia ja rentoja kuvia. Kaiken ei todellakaan pidä olla niin siloteltua ja täydellistä.
    Liian paljon somessa ja blogimaailmassa esillä täydelliset timmit vartalot sekä meikillä että photarilla tuunatut kasvot. Ihanaa arkeen paluuta ja jatka hyvää työtäsi :))

  • Leave a Reply