SYKSYN TUNTUA KOTONA

7 elokuun, 2017

Sisustushommat ovat olleet jäissä jo jonkin aikaa, kunnes nyt syksyn lähestyessä kipinä on taas syttynyt. Tekisi mieli laittaa vähän joka huonetta uusiksi ja tehdä muutamia pieniä hankintoja. Jotenkin tämä arkeen paluu on myös nostanut sisustusintoa, kun tekee mieli laittaa koti mahdollisimman kivaksi, jotta tänne on sitten hyvä käpertyä pimenevinä syysiltoina. Toiveissa olisi ainakin makuuhuoneeseen uudet yöpöydät sekä vihdoin jotain sängyn yläpuolelle seinää koristamaan. En vain oikein tiedä, että mitä se voisi olla – jonkinlaisia hyllyjä todennäköisesti tai sitten olen myös harkinnut sellaista muhkeaa kankaista ”sänkykatosta”. Keittiöön haluaisin myös vihdoin ne uudet ruokapöydäntuolit, joista on täällä blogissakin muistaakseni paasannut jo useampaan otteeseen. Olen ollut valehtelematta viime aikoina kymmeniä kertoja päivässä kyttäämässä tori.fi:tä mahdollisien löytöjen toivossa ja tulevana viikonloppuna ajattelin suunnata vanhan tavaran kaupoille. On vaan aina niin paljon siistimpää löytää jotain hienoa vanhaa kuin marssia kauppaan ostamaan uudenkarheaa. Okei tuo ei ehkä päde ihan joka asiassa, mutta sisustusjuttujen osalta omasta mielestäni lähes aina!

On muuten ihan hullua, että ollaan parin kuukauden päästä asuttu tässä nykyisessä kodissa jo 2 vuotta, vaikka tuntuu kuin oltaisiin hetki sitten muutettu – time flies. Jotenkin näissä eilen räpsityissä kuvissa on jo aistittavissa syksyn tuntua, vaikka eletäänkin vasta elokuun alkua. Syypäinä varmaankin eilisen sateisen harmaan päivän heikko valo sekä nuo H&M Homen alesta ostetut sinapinkeltaiset tyynyliinat, jotka muuten btw maksoivat euron per kappale.. huh

– Janni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply nanneli 8 elokuun, 2017 at 9:16 am

  Moikka! Mitä suosittelet, että millä kannattaisi Barcelonassa mennä lentokentältä keskustaan? Ollaan lähdössä kuukauden päästä sinne ja kyselin hotellilta kuljetusta, joka maksaa 57 euroa/suunta, kuulostaa ihan törkeän kalliilta! Pääseekö kätevästi esim.bussilla tai saako kentältä hyvin napattua taksia? Takastulo pitää kyllä varmaan bookata etukäteen kun lento lähtee jo klo 8 aamulla. Kiitos vastauksista ja Barcelona-postauksista! 🙂

  • Reply Janni 8 elokuun, 2017 at 5:37 pm

   Moikka! Mä olen aina kulkenut matkan lentokentältä hotellille ja toisin päin taksilla, mutta myös Junalla ja Bussilla pääsee tosi varmasti tosi näppärästi. El Pratin lentokentällä on tosi selkeät opasteet menee sitten millä kulkuvälineellä tahansa. 🙂 Taksi maksaa keskustaan noin 30 euroa!

 • Reply Saila 8 elokuun, 2017 at 7:34 pm

  Bussi menee tosi kätevästi Placa de Catalunyalle, ehdottomasti kannattaa käyttää sitä. Ellei hotelli ole lähellä sitä, niin ottakaa aukiolt sitten taksi. Bussi ei maksa kuin muutaman euron, ja on nopea.Olen käyttänyt sitä jopa työmatkoilla, joilla olisi ihan on ottaa taksi.

 • Leave a Reply