BARCELONAN TULIAISIA

10 elokuun, 2017

Barcelonassa ei tullut shoppailtua juuri nimeksikään ja hyvä niin, sillä en mä oikeasti yhtään mitään tarvitsisikaan. Muutamat löydöt tuli kuitenkin tehtyä ja laatu korvasi määrän taas tälläkin kertaa. Olen nimittäin ihan fiiliksissä kaikista mukaan tarttuneista jutuista ja niitä jokaista onkin tullut käytettyä oikeastaan päivittäin reissun jälkeen. Kaikista lempparein ostos oli ehkä kuitenkin tuo kuvissa näkyvä silkkisekoitteinen khakinvihreä paitis kukkakuvioineen – ihan täydellinen piristys asuun kuin asuun ja vihreän sävy näyttää silkin hohdossa ihanalta (ja okei myös rusketuksen kanssa..). Mulla on mielessä jo tosi monta asua tämän ympärille ja lisäksi tuo tuntuu päälläkin ihan unelman kevyeltä!

Tässä asukuvia eiliseltä lämpimältä illalta, kun kyseinen vaatekappale tuli yhdistettyä valkoiseen rentoon pellavatoppiin ja mustiin farkkushortseihin..

paitis Zara // toppi H&M // shortsit Monki // kengät Converse

 

– Janni

2 Comments

  • Reply Jaana 11 elokuun, 2017 at 9:48 am

    No nyt on ihana paita! Pakko saada samanlainen 😀 Ja sun hiukset näyttää muuten upeilta!

    • Reply Janni 11 elokuun, 2017 at 12:24 pm

      Ihana kiiiitos!! Ja siis tuo paita on kyllä ihana 🙂 Hyvää viikonloppua sinne!

    Leave a Reply