LUVASSA NOSTALGIARYÖPPY

11 elokuun, 2017

Se aika vuodesta lähestyy jälleen – Blockfestit starttaavat nimittäin tasan viikon päästä ja täällä odotetaan jo aivan malttamattomana. Blockfestit jäi vät loppujen lopuksi meikäläisen kesän ainoaksi oikeaksi festareiksi ja sitä suuremmalla syyllä odotukset ovat todella korkealla. Blockit ovat kuuluneet jo useamman vuoden ajan jokaisen kesän kohokohtiin ja enpä usko, että tämäkään vuosi jättää kylmäksi. Meillä on aina ollut Blockeilla äärimmäisen hyvä porukka, sää on suosinut loppukesästä huolimatta äärimmäisen hyvin ja artistikattaukset ovat olleet viime vuosina huikeat!

Tänä vuonna blockiviikonloppuun mahtuu vielä kaksi sellaista seikkaa, jotka tekevät festareista itselleni vieläkin spesiaalimmat. En nimittäin ollut uskoa silmiäni, kun keväällä verkkokalvoilleni lävähti Facebookissa julkaisu, joka kertoi Avaimen tekevän nostalgisen paluun tämän vuoden Blockeilla – huh. Avaimen 2001 julkaistu Punainen tiili -levy herättää meikäläisessä vielä tänäkin päivänä niin vahvoja muistoja menneiltä ajoilta, että ihokarvat nousevat pystyyn biisejä kuunnellessa. Nuo muistot sijoittuvat vahvasti omaan yläasteaikaani ja lyriikat ovat uppoutuneet pääni sisälle niin vahvasti, että muistan varmaan jokaisen biisin sanat edelleen ulkoa. En ymmärtänyt biisien sanomista tuohon aikaan varmasti puoliakaan, mutta siitä huolimatta ne saivat minut silloin ajattelemaan tosi paljon. Mieleen nousee vahvasti sen aikainen porukka, jossa tuli pyörittyä; kaikki kotibileet, skeittirampilla kesäöinä hengailut, yöuinnit ja rannalla lorvaillen vietetyt kesälomapäivät. Tuohon aikaan kuvioihin astui myös teini-ikäisen valtava kokeilun halu kaikkea älytöntä kohtaan ja kuten Sarakin jo blogissaan kirjoitti, niin oltiin tuohon aikaan myös taitavia ajautumaan milloin mihinkin hankaluuksiin 😀 Voi niitä aikoja. Aivan V-A-L-T-A-V-A nostalgiaryöppy varmasti luvassa, kun päästään yhdessä näkemään ja kuulemaan Avain livenä reilusti yli kymmenen vuotta edellä mainittujen aikojen jälkeen – HUH!

Lisää syytä juhlaan tuovat meikäläisen synttärit, jotka sattuvat samalle viikonlopulle Blockfestien kanssa tänä vuonna. Missäpä olisikaan parempi juhlia synttäreitä kuin Blockien hulinoissa ihanien tyyppien ympäröimänä. Sekä Blockfest, että omat synttärini merkitsevät itselleni yleensä aina tietynlaista päätöstä kesälle ja viikonlopusta tulee varmasti tuttuun tapaan huikea!

Ketä muita tulossa Blockfesteille? 

– Janni

2 Comments

  • Reply Oona S. 16 elokuun, 2017 at 5:38 pm

    Blockit on kuuluneet kesän vakiokattaukseen jo 5 vuotta. Ikinä ei oo jättänyt kylmäksi enkä usko että tänäkään vuonna sitä tekee! Se fiilis, ihmiset ja musiikki tuolla ne vaan iskee itteeni todella kovaa♥ En malta oottaa juurikin Avainta ja monia muita kovia artistejä !!

    • Reply Janni 17 elokuun, 2017 at 7:36 am

      Sama homma!! 🙂 Ehkäpä törmäillään viikonloppuna!

    Leave a Reply