POP OF RED

16 elokuun, 2017

Voi vitsit, miten ihanista lämpimistä kesäilloista tällä viikolla ollaan saatu vielä nautiskella. Eilenkin pärjäsi vielä helposti shorseilla ja t-paidalla, vaikka heti auringon laskeuduttua ilme viileni roimasti. Käväsin lyhyellä juoksulenkillä vielä yhdeksän jälkeen ja silloin sai kyllä jo vetää trikoota sekä pitkähihaista päälle. Tämä alkuviikko on kulunut jotenkin ihan huimaa vauhtia ja tuntuu, että töiden jälkeen ei ole tullut saatua oikein mitään aikaiseksi. Ollaan vain pyritty ulkoilemaan mahdollisimman paljon ja nautiskelemaan kesästä vielä, kun se on mahdollista!

Tässä rentoa asua eiliseltä illalta

huppari ja t-paita Carlings // shortsit second hand // kengät Vans

 

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Pinja 18 elokuun, 2017 at 9:49 am

    Kiva asu! <3

  • Leave a Reply