MONTA SUOSIKKIA

25 elokuun, 2017

Tulihan se flunssa sieltä sitten kuitenkin – perhana. Mulla on ollut jo alkuviikosta asti enemmän tai vähemmän tukkoinen olo, mutta viime yö tuli nukuttua sen verran katkonaisesti, että päätin jäädä tänään työskentelemään tänne kotiin. Loppujen lopuksi se taisi olla kaikin puolin hyvä ratkaisu, sillä sain tänään tosi paljon hommia tehtyä, vaikkamakailinkin läppärin kanssa täällä sohvalla. Olokin koheni tuossa päivällä, mutta saa nähdä heikkeneekö taas illalla, kuten muinakin päivinä. Onneksi edessä on viikonloppu ja saa ainakin levätä kunnolla. Ei se mikään ihme ole, että tämä loppukesän flunssa tavoitti meikäläisenkin, kun Joonas on ollut jo melkein viikon päivät kipeänä. Toivon vaan hartaasti, ettei tämä tästä pahenisi!

Tässä tulee yhdet omista suosikkikuvistani pitkään aikaan. Asu taitaa olla maanantailta peräisin ja siinä yhdistyy monta tämän hetken omaa suosikkiani. Tykkään noista kengistäkin ihan hulluna, mutta ne valitettavasti hiertävät mua armottomasti jokaisella käyttökerralla – buu… täytyy varmaan jossain vaiheessa hommata jotkut uudet samantyyliset!

takki Zara // paita Monki // hame Zara // kengät Zalando // huivi Zara

 

Ihanaa elokuun viimeistä viikonloppua kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Emiliiiiia 25 elokuun, 2017 at 5:53 pm

  Moikka, minkä merkkiset noi kengät ovat? 🙂

  • Reply Janni 27 elokuun, 2017 at 9:27 am

   Tsekkaa aiempi vastaus! 🙂

 • Reply Heidi 25 elokuun, 2017 at 6:52 pm

  Noi sun kengät on ihanat 😍? Minkähän merkkiset ne on?

  • Reply Janni 27 elokuun, 2017 at 9:27 am

   Kyseessä Zalandon oma merkki ZIGN. Näyttää ihanilta, mutta en voi kyllä suositella :/ Kengät on sen verran huonosti tehty, että niissä on kaiken maailman terväviäreunoja, jotka hankaavat nilkkaa. Pitäisi varmaan tehdä reklamaatio kyseisistä kengistä – harmi!

  Leave a Reply