LEFFAVINKIT JAKOON

27 elokuun, 2017

Sunnuntai on pitänyt jo vuosia ykköspaikkaa meikäläisen suosikki viikonpäivänä ja tänään se antoi taas parastaan. Nukuttiin pitkään ja käytiin Jetin kanssa aamulenkillä ihanassa auringonpaisteessa. Loikoiltiin sohvalla, katsottiin sarjoja ja syötiin herkullinen aamiainen kotona pitkän kaavan mukaan. Lähdettiin käymään kaupungilla ja nautittiin take away -kahvit joen rannassa fiilistellen. Ilma oli jo syksyisen raikas ja ihmisiä oli ihmeen paljon liikkeellä. Käytiin ruokakaupassa ja palattiin kotitöiden pariin; sain pestyä pari koneellista pyykkiä ja siivoiltua vaatehuonetta. Totesin, että pakko varata lähiaikoina joku kirppispöytä, sillä tavaranpaljous alkaa hieman ahdistaa. Viimeisestä kirppiksestä on jo aivan liian kauan aikaa!

Nyt yritetään keksiä jotain leffaa illaksi, mutta pää lyö jälleen kerran tyhjää. Heittäkääpä kommenttiboksiin jotain hyviä uusia leffasuosituksia tulevan varalle!! Aina pitäisi olla joku lista jemmassa näitä hetkiä varten. Hakuammunnalla on aina yhtä vaikea alkaa etsimään Netflixistä, HBO:sta tai muista sovelluksista jotain katsomisen arvoista. Itse olen aikaisemmin koonnut listaa omista Netflix -suosikeistani, mutta olisi varmaan aika tehdä pian päivitetty versio. Vanhan listan pääsee tsekkaamaan täältä!

– Janni

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply erika1 27 elokuun, 2017 at 7:53 pm

  La La Land ja uusi versio Kaunottaresta ja hirviöstä !!

  • Reply Janni 27 elokuun, 2017 at 7:59 pm

   Kiiitos! Molemmat tosin jo nähty 🙂

 • Reply Satu 28 elokuun, 2017 at 9:29 pm

  Hidden figures. Hyvän mielen elokuva, joka pohjautuu tositapahtumiin.

 • Reply Heidi 29 elokuun, 2017 at 12:07 pm

  Meillä tykättiin kovasti Kuninkaan puhe-leffasta 🙂

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • Reply Janni 30 elokuun, 2017 at 3:25 pm

   Täytyypä tsekata 🙂 kiitos!

  Leave a Reply