RIESLINGISSÄ UITETTU

27 elokuun, 2017

Kerkesin eilen jo pelätä, että alkuviikosta asti suunnittelemamme date night menisi sivusuuhun tämän samperin flunssan takia. Koko eilinen päivä meni oikeastaan sängyn pohjalla – nukuin puolille päiville asti ja sängystä noustuani siirryin melko nopeasti jatkamaan unia sohvalle pitkälle iltapäivään. Kroppa taisi todellakin olla levon tarpeessa, mutta koko päivän torkkuminen taisi tehdä tehtävänsä, sillä alkuillasta fiilis oli jo aika hyvä. Päästiin suunnitelmamme mukaan suuntaamaan pitkästä aikaa meidän molempien lemppari sushipaikkaan Helsinkiin – Sushibar + Wine ei pettänyt tälläkään kertaa ja illallinen aloitettiin vähän normaalia vauhdikkaammin. Näytin nimittäin ilmeisesti tarjoilijan mielestä sen verran pöhnäiseltä koko päivän nukkumisen jälkeen, että hän päätti virkistyksenä heittää 16 cl kylmää Rieslingiä meikäläisen päälle heti alkuun 😀 No vahinkohan se tietenkin oli ja onneksi polyesterimekko kuivui melko nopeasti. Saatiin tästä kommelluksesta korvauksena roima alennus illallisen hinnasta, vaikka eipä tuo nyt niin vakavaa ollut – vahinkoja sattuu!

Tässä eilisen illan asu

denim jacket Levi’s //dress Mango // scarf Zara // boots Vagabond // bag 3.1 Phillip Lim

Toivottavasti teillä kaikilla on ollut kiva viikonloppu! Nauttikaahan vielä rennosta sunnuntaista 🙂 Itse suuntaan tästä nyt valmistamaan meille myöhäistä aamiaista!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply