PERINTEINEN MAANANTAI

28 elokuun, 2017

Tänään on ollut kyllä niiin perinteinen maanantai – koko päivä on ollut täynnä kaikennäköisiä kommelluksia ja jälkeen päin kyllä jo naurattaa. Aamulla mulla oli ihmeen pirteä ja hyvä fiilis, kun lähdin himasta jo hieman normaalia aikaisemmin, jotta kerkeisin viedä auton huoltoon ennen töitä. Ensimmäinen kömmähdys sattui sitten siinä heti, kun vein auton ihan väärään paikkaan. En sitten yhtään reagoinut, kun jonottelin melkein parisenkymmentä minuuttia autoliikkeesä, jolla ei lainkaan ollut meikäläisen auton merkin edustusta. Jonotin siis pitkän tovin turhaan ja tiskillä työntekijä ystävällisesti ilmoitti heti autonavaimeni nähdessäni, ettei BMW:tä huolleta täällä ja että olin todennäköisesti väärässä paikassa. No näinhän se tietenkin olikin ja kaiken sähläyksen jälkeen en todellakaan ollut töissä suunnitelmani mukaan hyvissä ajoin. Tästä eteenpäin koko päivä oli täynnä kaiken maailman sattumuksia cokislasin kaatumisesta lomakon hetkelliseen häviämiseen. Ei kuitenkaan onneksi mitään sen suurempaa, vaan kyseessä meikäläisen ihan normaali viikon aloitus 😀 Onko ketään kohtalontovereita?

Yhteensä kolme ihmistä huomautti mulle tämän päivän aikana, että asuni oli kuin suoraan 80-luvulta repäisty, enkä kyllä itsekään väittänyt vastaan.

Neule H&M // farkut Monki // kengät Superga // laukku Other Stories // aurinkolasit RayBan’

Miten kasarityyli iskee teihin?

– Janni

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Iida 28 elokuun, 2017 at 9:23 pm

  Muistatko, mitä mallia nuo farkut ovat? Entä koko? Superkivat!

  • Reply Janni 29 elokuun, 2017 at 5:50 am

   Malli on kimomo ja koko vähän normaalia omaa kokoani suurempi eli 28″ 🙂

 • Reply Heidi 29 elokuun, 2017 at 12:49 pm

  Aivan ihana asu! Voisin pukea itsekin päälle vaikka heti <3

  https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • Reply Janni 30 elokuun, 2017 at 3:25 pm

   Kiiitos 🙂 Ihana kuulla!! <3

 • Reply Tytti 29 elokuun, 2017 at 1:42 pm

  Huhhuh PUNAINEN SOPII SULLE! Enemmän punaista siis kehiin:)

  • Reply Janni 30 elokuun, 2017 at 3:25 pm

   Voi kiiiiitos!! Sanoisin muutenkin, että enemmän VÄRIÄ! 🙂

  Leave a Reply