YKSI SYY ODOTTAA KYLMEMPIÄ ILMOJA

30 elokuun, 2017

Kaupallinen yhteistyö: Timberland

Huh – en muista, että milloin viimeksi olisin ollut jostain yhteistyökuviosta yhtä innoissani! Mulla on ilo ilmoittaa, että tulen toimimaan loppuvuoden ajan yhtenä Timberlandin ambassadoreista Suomessa – JEEE! On vaan yksinkertaisesti mahtavaa päästä tekemään hommia yhdessä sellaisen brändin kanssa, joka on jo muutenkin ollut pitkään lähellä sydäntäni. Timberlandin kengät tulevat siis lähikuukausina näkymään täällä varmasti paljon ja luvassa on monipuolisia asuyhdistelmiä kyseisen brändien kenkien ympärille koottuna. Ensimmäiset kenkälähetykset ovat jo saapuneet mulle ja niissä piilee varmasti tällä hetkellä ainoa syy, miksi ilmojen kylmeneminen ja talven lähestyminen ei tunnukaan enää yhtään niin kurjalta!

Oletteko muuten jo kuulleet, että Timberland avasi hiljattain myös oman lippulaivamyymälänsä Helsingin keskustaan kauppakeskus Forumin? Myymälän ulkoasu on supercool tiiliseinineen ja kauppa se kätkee sisäänsä jättisuuren valikoiman Timberlandin naisten, miesten sekä lasten kenkiä. Itseäni harmitti aivan valtavasti, että en päässyt osallistumaan liikkeen avajaisiin ollessani samaan aikaan Tukholmassa duunimatkalla, mutta ryntäsin paikalle myöhemmin heti, kun kerkesin. Liike on tällä hetkellä täynnä sairaan hienoja syksyn uutuksia ja sieltä varmasti jokainen löytää ammattitaitoisen sekä äärimmäisen avuliaan henkilökunnan avulla omansa!

Ja mikä parasta: Saan arpoa teille Instagramin puolella yhden 100 euron arvoisen lahjakortin tähän Timberlandin uuteen myymälään! Arvonnan ohjeet löytyvät omasta Instagram -profiilistani, jonka löydätte nimellä: janniehari. Ottakaa ihmeessä skaba haltuun, mikäli uudet kengät syksyksi kiinnostelee. Liikkeestä löytyy upea valikoima, joista näkyykin paloja jo näissä postauksen kuvissa!

Ihastuin aika kovasti näihin farkkutimsseihin – niin supercoolit!

Mulle lähti ensimmäiseltä visiitiltä mukaan nämä Kiri Up -lenkkarit, jotka ovat ihan äärimmäisen mukavat jaloissa. Kiri Upit ovat ihan superhengittävää materiaalia ja istuvat joustavuutensa ansiosta varmasti melkeinpä jalkaan kuin jalkaan. Ulkomuoto on supersporttinen, mutta kuitenkin tyylikäs ja kenkien nauhat ovat kierrätysmateriaalista valmistettua polyesteriä. Plussaa myös antibakteerisista pohjallista sekä kunnollisesta holvikaaren tuesta. Instagram -sakaban yhteydessä löytyykin jo ensimmäiset asukuvat näiden kanssa!

Nyt vaan sinne Instagramin puolelle arvontaan osallistumaan ja käykäähän ihmeessä tsekkaamassa Timberlandin uusi kauppa Forumissa, jos liikutte Helsingin keskustassa!

– Janni

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply