HEKTISTÄ MENOA

1 syyskuun, 2017

Terveisiä taas Tukholmasta! Mun piti itseasiassa julkaista nämä kuvat jo eilen, mutta meininki on ollut täällä sen verran hektistä, että en ole missään vaiheessa kerennyt kunnolla istahtaa koneen ääreen. Oltiin siis eilen ison jengin kanssa täällä Tukholman muotiviikoilla Björn Borgin näytöksessä. Tultiin tänne eilen iltapäivällä jo hyvissä ajoin ja kerrankin oli kivasti aikaa freesautua ennen häppeninkejä. Käytiin ennen näytöstä porukalla syömässä ja siitä siirryttiin näytöspaikalle. Näytös olis totuttuun tapaan järkätty mahtavissa puitteissa ja tällä kertaa mallisto esiteltiin Tukholman The Royal Tennis Hallissa. Shown jälkeen suunnattiin sitten vielä Björn Borgin järkkäämiin afterbileisiin ja viihdyttiinkin siellä sitten osan porukan kanssa pitkälle yöhön asti. Oli taas mahtavaa päästä tutustumaan uusiin tyyppeihin ja viettää iltaa hyvällä jengillä. Tänään tehtiin aamupäivä töitä hotellilla ja sen jälkeen vietettiin rentoa Tukholmapäivää kaupungilla pyörien. Superkiva reissu takana siis!

Tässä asukuvia alkuviikolta kera uusien Timssien, joista kertoilinkin enemmän jo täällä!

jacket Levi’s // sweater Other Stories // pants Uniqlo // kengät Timberland

Nyt odotellaan parhaillaan Arlandassa boardingin alkamista ja lento on jälleen kerran myöhässä. Toivottavasti päästään pian lähtemään kohti Helsinkiä!

– Janni

No Comments

Leave a Reply