PAREMPI VAIHTOEHTO PÄIVÄUNILLE

4 syyskuun, 2017

Tiedättekö välillä sen tunteen, kun töistä/koulusta kotiin tullessa alkaa jo matkalla haaveilla pitkistä päiväunista pehmoisen viltin alla? Päivä on ehkä ollut rankka tai fiilis on muuten vain hieman alla päin. Ajatus sohvan nurkasta tuntuu väsyneenä äärimmäisen houkuttelevalta, mutta ainakin itselleni päiväunet ovat harvemmin se oikea apua väsymyksen selättämiseen. Miten tämä asia voikaan olla niin vaikea iskostaa itselleen päähän pysyvästi? Toki päikkäritkin tulevat aina silloin tällöin joskus tarpeeseen, mutta ainakin itse olen monesti torkkujen jälkeen entistä pöhnäisempi, väsyneempi ja ehkä jopa hieman kiukkuinen. Itselleni paras vaihtoehto päikkäreille on yleensä ulos lähteminen – joko koiran kanssa pidemmälle lenkille tai sitten juoksemaan. Raitis ilma tekee yleensä väsyneelle mielelle ihmeitä ja kunnon hikoilu saa fiiliksen ainakin omalla kohdallani nousemaan kohisten. Tänään oli taas sellainen normaalia tahmeampi viikon aloitus, mutta sohvalle jäämisen sijaan lähdinkin kotiin päästyäni heittämään kunnon hikilenkin tuonne ulkoilmaan. Ja kyllä kuulkaas toimi – mieli virkistyi, JVG:n uusi levy pauhasi luureista ja tuleva viikko alkoi näyttää taas huomattavasti valoisammalta. Pehmoinen sohva ja päikkärit viltin alla houkuttelivat taas, mutta tällä kertaa kaunis syysilma vei voiton ja todella hyvä niin!

vaatteet Björn Borg // lenkkarit Adidas // bluetooth -kuulokkeet Sudio Sweden

Millaisia keinoja teillä on käytössä väsyneen fiiliksen selättämiseksi? Ja millä saatte itsenne motivoitua liikkelle?

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Aino 5 syyskuun, 2017 at 12:40 pm

    Tässä viimeisillään raskaana ollessa nii en voi ku ihailla kui hyvässä kunnossa oot! Ehkä määkin jo kuukauden päästä pääsen jo vähän enemmän liikkumaan, vaikka vaunulenkkejähän nekin aluksi on. Otatko Jetiä mukaan juoksulenkeille? Olen joskus koittanut ”opettaa” koiraani mukaan juoksulenkeille, mutta se ei ole asiasta ollenkaan innostunut, joten käyn suosiolla yksin juoksemassa.

  • Reply Janni 5 syyskuun, 2017 at 5:25 pm

    En kyllä todella koe olevani tällä hetkellä missään parhaassa kunnossa 😀 ei ole tullut urheiltua säännöllisesti pitkiin aikoihin, mutta kiitos kuitenkin! Ehkä tää tästä pikku hiljaa lähtee 🙂 En ole ikinä pitänyt Jetiä juoksulenkeillä mukana, kun ei siitä tosiaan oikein tule mitään… Sen pitäisi päästä nuuhkimaan jokaista ruohon kortta ja vauhti stoppaa koko ajan. Kärsivällisyys ei ole riittänyt opettaa sitä juoksemaan mukana ja ihan mielelläni käynkin lenkillä yksin! Ja ihanaa loppuodotusta <3

  • Leave a Reply