KAHDEKSAN KYSYMYSTÄ

5 syyskuun, 2017

 

Huhhei onpahan taas ollut päivä, mutta hiton hyvä sellainen. Bongasin jokin aika sitten Saran blogista tällaisen kahdeksan random -kysymyksen sarjan ja laitoin sen silloin itselleni muistiin mahdollista myöhempää toteutusta varten. Äsken se tuli minulle kirjanmerkeissä vastaan ja päätin ottaa homman heti työn alle. Joten tässä muutamia faktoja liittyen tähän kuluneeseen päivään ja vähän muuhunkin!

Mitä…

Teet juuri nyt?

Istuskelen sohvalla ja käyn läpi blogiin liittyviä meilejä sekä editoin kuvia. Odottelen, että pyykinpesukone pysähtyy ja sen jälkeen ajattelin suunnata vielä iltalenkille!

on päälläsi?

Collegeshorsit ja Asenne surfin hihaton. Meikäläisen vakkarikotiasu!

ostit viimeksi kaupasta?

Hmm nyt täytyy ihan miettiä… eilen töiden jälkeen käväisin noutamassa K-kaupassa Zalandolta tulleen paketin ja ostin samalla banaanin sekä smoothien välipalaksi. Ne taitavat olla viimeiset ostokset!

olet tehnyt tänään?

Ollut töissä ja takana on itseasiassa varsin erilainen työpäivä kuin yleensä. Toteutettiin nimittäin superpitkään to do -listalla ollut varastojen siivous ja laitettiin hihat oikein kunnolla heilumaan heti aamusta. Saatiin ihan älyttömän paljon aikaan ja vitsit, että oltiinkin ylpeitä itsestämme päivän päätyttyä. On vaan niiin siistiä vetää viiva tällaisen jonkin pitkään suunnitteilla olleen hankkeen päälle – check!

olet syönyt tänään?

Smoothien sekä kanatortilloja. Lisäksi ostettiin kahvitauolle vähän herkkuja varaston siivouksen kunniaksi!

päivän ohjelmaasi kuuluu?

No loppupäivän ohjelmaan tosiaan se pyykkien hoito, lenkki sekä iltaruoka. Toivottavasti jää vielä aikaa myös hetki hengähtää vaikka jonkun sarjan parissa!

on to-do listallasi?

Tällä hetkellä ihan hemmetisti liikaa asioita, mutta kyllä niistä kaikista selvitään yksi kerrallaan.  Jos nyt ei puhuta töihin liittyvistä asioista, niin lakanat pitäisi vaihtaa, Jeti viedä huomenna lääkäriin, auton tuulilasi vaihdetaan torstaina, yksi paketti pitäisi palauttaa, kirppispöytä varata ym…

hyvää ja huonoa tässä päivässä on ollut?

Hyvää ehdottomasti reipas tunnelma töissä ja yhdessä tekemisen meininki. Yllättävän nopeasti saa paljon aikaan, kun kaikki ovat täysillä mukana! Huonoa aamuinen liikenneruuhka työmatkalla, vaikka olinkin itsestäni superylpeä, kun keksin näppärän oikoreitin (joka ei kyllä ollut ehkä ihan sallittu) 😀

 

– Janni

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply