EI ENÄÄ KEINOKUITUJA….

13 syyskuun, 2017

Tänään oli sen verran lämmin päivä, että paljailla säärillä tarkeni helposti ja pitihän tilaisuus tietenkin käyttää hyväksi. Yläosaan oli pakko valita lämpimämpää neuletta, mutta hyvin tarkeni kyllä muuten. Ei taideta tosin saada nauttia näistä leudon aurinkoisista syyskeleistä tämän kauempaa, kun tsekkasin nimittäin äsken säätiedotusta. Sadetta näytti lupailevan koko loppuviikoksi, mutta eipä sille mitään mahda. Sainpahan nautiskella tänään kunnolla!

Tuo kuvissa näkyvä Bik Bokin neule on niin unelman pehmeä, että ei tällä hetkellä tekisi paljoa muuta edes päälleen pukea. Veikkaan vahvasti, että se tulee olemaan yksi syksyn ja talven käytetyimmistä vaatteista. Olin tosin juuri ennen tuon ostamista sanonut, etten ostaisi enää mitään keinokuituisia neuleita, mutta jouduin sitten heti taas syömään sanani. Kyseisen vaatekappaleen pehmeys ja ihanan rento malli saivat pääni käännettyä, vaikka se ei ole kyllä luonnonkuitua nähnytkään!

– Janni

8 Comments

 • Reply Varpuslintu // Viikarivartti 13 syyskuun, 2017 at 11:02 pm

  Ihana yksityiskohta toi laukkuun sidottu jenkkihuivi! Niitä näkee nykyään aika harvoin – ovat olleet kai aika pitkään poissa muodista – mutta mä tykkään niistä tosi paljon. <3

  • Reply Janni 14 syyskuun, 2017 at 6:57 pm

   No ei oo kyllä aikoihin näkynyt kunnolla, paitsi nyt viime aikoina taas paljon enemmän!! 🙂 Tykkään kans superisti ja KIIIIITOS <3

 • Reply Terhi 14 syyskuun, 2017 at 9:09 am

  Ihana asu Jann ja koko lokaatioa, ooh! 😍

  • Reply Janni 14 syyskuun, 2017 at 6:57 pm

   No ihana oot itse <3

 • Reply Veera 14 syyskuun, 2017 at 9:17 am

  Mistä tuo hattu on tai oletko nähnyt vastaavia jossain?

 • Reply Eleonora 14 syyskuun, 2017 at 1:51 pm

  Oisko mahdollista saada sun uusista hiuksista parempaa kuvaa? 🙂 ne on niin ihanat, että voisi ottaa inspiraatiokuvaksi kampaajalle mukaan!

  • Reply Janni 14 syyskuun, 2017 at 6:55 pm

   Hei ihana kuulla!! Oon itsekin tosi fiiliksissä uusista hiuksista 🙂 Kuvaa on tulossa lähipäivinä!

   • Reply Janni 14 syyskuun, 2017 at 6:56 pm

    Mun oma on Brixtonin Fiddler 🙂 Mut vastaavia on näkynyt myös ainakin H&M, Bik Bok ym….

  Leave a Reply