KAIKKI ILO IRTI

16 syyskuun, 2017

Nyt täytyy ottaa vielä viimeiset ilon rippeet irti siitä, että nahkatakissa vielä tarkenee ja paljaat nilkat eivät palellu tennareissa. Katukuvassa vilisee jo todella paljon villakangastakkeja ja muita talvivermeitä, mutta itselleni ei vielä tässä kohtaa tulisi mieleenkään kaivaa niitä esiin. Talvipukeutuminen saa minut vuosi toisensa jälkee kyllästymään ennätysnopeasti ja siksi tapanani on pitkittää talvivaatteisiin siirtymistä aina viimeiseen asti. Kyllä niitä toppatakkeja, pipoja ja villaneuleita kerkeää taas pian käyttää ihan riittämiin!

Kuvien asu on peräisin eiliseltä ja vitsit, että olen muuten myös fiiliksissä tästä uudesta hiusväristä! Ette ehkä huomaa valtavaa muutosta, mutta itse olen uuteen sävyyn todella tyytyväinen 🙂 Kampaamokäynnistä on tulossa parin päivän sisään vielä oma postauksensa kera alennuskoodin!!

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Sininen 5 lokakuun, 2017 at 3:43 pm

    Ihanan värinen teeppari! Mistä hankittu? 🙂

    • Reply Janni 5 lokakuun, 2017 at 5:14 pm

      Mangosta keväällä!! 🙂

    Leave a Reply