TÄYDELLISYYTTÄ HIPOVA NEULE

18 syyskuun, 2017

Ihan täydellinen viikonloppu takana! Paljon unta, ystäviä, aurinkoa ja hyvää ruokaa – ei kai sitä oikein parempaa voisi toivoa? Aurinkoinen syyssää oli myös pukeutumisen kannalta paras mahdollinen. Neuletta sai jo vetää päälle, mutta lämpöinen huivi korvasi takin vielä mainiosti. Mulla oli ensimmäistä kertaa päällä pari viikkoa sitten COS:lta ostamani neule, joka hipoo sekä materiaalinsa, että rennon mallinsa puolesta täydellisyyttä. Tuossa on muistaakseni 50/50 suhde villaa ja puuvillaa – supermukava sekä lämmin päällä!

neule COS // farkut Monki // laukku Phillip Lim // kengät Vagabond // huivi Vila

Aurinkoista viikko sinne kaikille!

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Emma 18 syyskuun, 2017 at 9:39 pm

    Mikä malli sulla on tuosta neuleesta?? Se on ihana! 😍

  • Reply Heidi 2 lokakuun, 2017 at 7:56 am

    Ihana asu!!

    https://heidi-karoliina-a.blogspot.fi

  • Leave a Reply