VALO VÄHENEE

21 syyskuun, 2017

Voi ei nytkö se iltojen pimeneminen taas alkaa oikein todenteolla. Otettiin näitä kuvia tänään jossain kuuden jälkeen ja valo alkoi tällaisen pilvisen päivän iltana jo uhkaavasti hupenemaan. Kohta ollaan taas siinä pisteessä, että valokuvaaminen on meikäläiselle toimistorytmin takia arkipäivinä melkeinpä mahdotonta ja kuvailut täytyy ajoittaa viikonlopuille. On siitä onneksi ennenkin selvitty, joten eiköhän myös tällä kerralla, vaikka hommat vaikeutuvat kyllä ihan pirusti pimeyden takia!

Tässä kuitenkin tämän päivän asukuvia..

takki H&M (old) // farkut KARVE Carlings // kengät Timberland

 

– Janni

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Tami 23 syyskuun, 2017 at 9:11 am

    Ihana takki😍😍😭 ja muutenki koko asu kyllä kolahtaa!

    • Reply Janni 23 syyskuun, 2017 at 11:27 pm

      Iso kiitos sinne 🙂 ja kivaa viikonlopun jatkoa!

    Leave a Reply