VANHOILLA KULMILLA

24 syyskuun, 2017

Pysähdyttiin eilen lyhyellä Helsingin visiitillämme nappaamaan asukuvat Vallillassa mun vanhoille hoodeille sen talon edustalle, jossa tuli muutama vuosi sitten asusteltua. Vaikka muuten aika on tuntunut viime vuosina kiitävän hurjaa vauhtia, niin täytyy sanoa, että noista Sturenkadun ajoista tuntuu kyllä olevan jo ikuisuus. Muutin silloin ensimmäistä (ja onneksi myös viimeistä) kertaa yksikseni ja kyseinen paikka herättää monenlaisia muistoja mieleen. Kyseinen ajanjakso osoittautui lopulta todella opettavaiseksi ja merkittäväksi, vaikka se jäikin melko lyhyeksi. Opin tuona aikana arvostamaan monia asioita ihan uudella tasolla ja kyseinen ajanjakso oli muutenkin monellakin tavalla itselleni kasvun paikka!

Nyt jätetään vanhojen muistelut sikseen ja tässä eilisen asua…

neule Gina Tricot // housut H&M // hattu Brixton // kengät Adidas

Rentoa sunnuntaita kaikille!

– Janni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Jani-75 24 syyskuun, 2017 at 12:46 pm

    Hieno nahkahousut t.melkein kaima:D

  • Leave a Reply